Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.pl - Senthia.pl - powrót?

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż mam w tym momencie możliwość przywrócenia serwera Karies/Senthia.pl do życia chciałbym się zapytać użytkowników tego zacnego forum ;) co o tym myślą.  Zdanie osób z fanpage znam i jakieś 300 osób ( samego fanpage) chce znowu zagrać na tym serwerze. 

Wiem, że jestem gównem itd więc darujcie sobie takie komentarze bo spływa, to po mnie, a nie chce spamu w temacie :)

iZumi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z Keronis ????/ :D

Wyje*** z rejonu :D 

Dawaj ja będę pykał na starych wersjach mi się z*********e grało :D

Nieco się zmieni ale system zostanie ten sam :) 

Opublikowano

serio olales kerionisa? jezeli zaczynasz tworzyc jakis projekt gromadzisz juz jakas czesc osob ktore chcialy by zagrac a tutaj prosze jaka informacja "wyje***"  to mysle ze reaktywacja kariesa tez by sie nie udala nia marnuj czasu i sobie i nam

Opublikowano

serio olales kerionisa? jezeli zaczynasz tworzyc jakis projekt gromadzisz juz jakas czesc osob ktore chcialy by zagrac a tutaj prosze jaka informacja "wyje***"  to mysle ze reaktywacja kariesa tez by sie nie udala nia marnuj czasu i sobie i nam

Serwera nie było więc go nie olałem.  Nie znasz sytuacji, ale pozwolę sobie Ci ją przybliżyć, tak więc czytaj ze zrozumieniem, 

- Człowiek z którym robiłem Kerionisa sprzedał komuś tam pliki ja nie miałem o tym bladego pojęcie więc automatycznie jak się dowiedziałem postanowiłem odpuścić. 

Mam nadzieje, że zmieniłem chociaż trochę zmieniłem  twój obraz na tą sytuacje.  

Opublikowano

Było by mega i jakbyś jeszcze naprawił bugi itp.

Tylko byś musiał załatwić reklamę.

Czekam i mam nadzieje, że wystartujesz.

I mam pytanie, jakbyś się już zdecydował na start, to w jakim terminie by to było?

Opublikowano

Było by mega i jakbyś jeszcze naprawił bugi itp.

Tylko byś musiał załatwić reklamę.

Czekam i mam nadzieje, że wystartujesz.

I mam pytanie, jakbyś się już zdecydował na start, to w jakim terminie by to było?

Bugi są +- ogarnięte ale chce trochę zmienić wkur** mnie ta monotonia jaka jest i pewnie nie tylko mnie wszystkie te same mapy  myślałem nad zmianą wyglądu eq lecz, to musi zostać bo jednak dzięki temu jest taki klimat.  

Co do reklamy, to z tym nie ma problemu.  

Start jak wszystko zostanie zrobione nie wcześniej :D 

Opublikowano

Bugi są +- ogarnięte ale chce trochę zmienić wkur** mnie ta monotonia jaka jest i pewnie nie tylko mnie wszystkie te same mapy  myślałem nad zmianą wyglądu eq lecz, to musi zostać bo jednak dzięki temu jest taki klimat.  

Co do reklamy, to z tym nie ma problemu.  

Start jak wszystko zostanie zrobione nie wcześniej :D

Powiem Ci tak.. Nie grałem ani na karies ani na senthi gdyż nie pogrywam w metina od kilku lat... Ale by pozbyć się monotonii wprowadź NOWE dungeony / misje, to wystarczy. Bo jak się patrzy te prezentacje to każdy serwer ma te same dungeony :).

Opublikowano

Ebmy5Hc.png

Nie, zamiast tego lepiej, jakbyś postawił swój serwer od zera, kreatywności trochę i wyjdziesz na tym lepiej niż na reworku. 

Opublikowano

iZumi zrobi serwer dla $ jak zawsze przez tydz będzie ogarniał a potem wyjebka.

Bez obrazy ale taka prawda

Opublikowano

Czemu wszyscy chcą tych reworków? Dajcie sobie z tym spokój.

Chyba że serwer będzie o wiele lepiej zrobiony, wtedy rework ma sens.

Opublikowano

jestem stanowczo na nie.

Bardzo konstruktywnie, cenie sobie twoje zdanie ;) 

iZumi zrób swój serw a nie odgrzewany kotlet poraz setny  napewno wyjdziesz conajmniej 100 x lepiej :)

Swoich serwerów od podstaw robiłem kilka i za każdym razem coś poszło nie tak.  Karies był moim serwerem.  

iZumi zrobi serwer dla $ jak zawsze przez tydz będzie ogarniał a potem wyjebka.

Bez obrazy ale taka prawda

Mimo, że minęło ponad pół roku od mojego odejścia cały czas twierdzisz że robię wszystko dla kasy jeśli faktycznie byłoby tak jak piszesz, to przez ten czas miałbym już kilka serwerów.

Lanerisem s1 zajmowałem się tylko ja i nikt mi nie powie, że przez rok ( poprzednia wersja) tego nie robiłem Kariesem również się zajmowałem, serwerem isaric też ja pomimo że nie musiałem bo $$ kasy za to nie brałem. 

Nic o mnie nie powiesz to proszę się nie wypowiadaj.  Faktycznie zrobiłem sporo błędów ale nie więcej niż reszta adminów. 

Czemu wszyscy chcą tych reworków? Dajcie sobie z tym spokój.

Chyba że serwer będzie o wiele lepiej zrobiony, wtedy rework ma sens.

Gracze sami ode mnie żądają powrotu kariesa i sam również tego chce.  

Za błędy które popełniłem lub nie przepraszam, ale o 7:32 po 3h snu mogło mi się zdarzyć.  

Opublikowano

Mimo, że minęło ponad pół roku od mojego odejścia cały czas twierdzisz że robię wszystko dla kasy jeśli faktycznie byłoby tak jak piszesz, to przez ten czas miałbym już kilka serwerów.

Lanerisem s1 zajmowałem się tylko ja i nikt mi nie powie, że przez rok ( poprzednia wersja) tego nie robiłem Kariesem również się zajmowałem, serwerem isaric też ja pomimo że nie musiałem bo $$ kasy za to nie brałem. 

Nic o mnie nie powiesz to proszę się nie wypowiadaj.  Faktycznie zrobiłem sporo błędów ale nie więcej niż reszta adminów. 

Przepraszam ;c

Opublikowano

i ile postoi 2 miesiace ze szczegolnym zainteresowaniem pierwsze 5 dni?

Już odpowiedziałem na tego typu pytanie więc nie rób spamu. 

Opublikowano

@ByGod

Widzę powracasz. ;) Jak wszystko ogarniesz i będzie opieka nad serwerem, jestem na tak.

Powodzenia. 

Tak powoli powracam :)

Czekam na więcej opinii. 

Opublikowano

Kiedy masz zamiar startować

Jak przyjdzie właściwy moment czyli jak wszystkie serwery pod $$$ które wystartowały na święta padną :)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...