Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfery

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno Real interesuje się 18-letnim pomocnikiem, Rodrigo Bentancurą, uważanego za duży talent. Mają wydać 15 mln i zostawić go na wypożyczeniu do lata 2017r. 

Byśmy już mieli: Mayoral, Asensio, Vallejo, Bentancura, Qdeegard (chociaż on póki co średnio).

denzel.png

Opublikowano

Moim zdaniem Pogba już na 100% jest w Barcelonie. Spotkanie z Puyolem, rozmowa z Messim. Podobno miał już mu powiedzieć, że chce grać u jego boku (prywatnie). Średnio widzę ten transfer i na pewno nie za taką cene, ale co by nie mówić umiejętności to on ma. Dla mnie któryś z pomocników w wypadku transferu Pogby będzie musiał odejść i coś mi się wydaje, że będzie to Rakitic. A szkoda, bo potrafi walczyć, ubezpiecza Alvesa w obronie i ma kopyto, ale jego przebłyski geniuszu zdarzają się zbyt rzadko. 

Opublikowano

@UP

ale cena za Pogbe to ~ 100mln więc transfer stoi pod znakiem zapytania

chyba że oddadzą Rakitica + dorzucą 60 mln to może Juve się zgodzi.

Ja widziałbym Rakkitica w Chelsea. Idealny pomocnik dla The Blues.

805491408806070489277.png

Opublikowano

@UP

ale cena za Pogbe to ~ 100mln więc transfer stoi pod znakiem zapytania

chyba że oddadzą Rakitica + dorzucą 60 mln to może Juve się zgodzi.

Niech jego agent przestanie krzyczeć kwoty z kosmosu to z chęcią bym widział go u nas. Myślę, że 70-80 milionów to optymalna cena za niego. Jeżeli Rakitić miałby być rozliczeniem transferu to zapłaciłbym 35-40 milionów. Ale jeżeli Pogba nie przyjdzie to nic się nie stanie. ;)

Opublikowano

De Gea, Pogba, Hazard, Lewandowski, a teraz Neymar.  xD  xD Dobre jazdy mają te media. 

Jeszcze miesiąc i będą pisać o transferze Messiego do Madrytu. 

denzel.png

Opublikowano

De Gea, Pogba, Hazard, Lewandowski, a teraz Neymar.  xD  xD Dobre jazdy mają te media. 

Jeszcze miesiąc i będą pisać o transferze Messiego do Madrytu. 

Już kiedyś pisali. Neymar nie odejdzie, nie ma szans.

Opublikowano

podobno Szachtar Donieck chce 60 mln za Teixeira :D

jeśli to prawda to beka z nich..

gdyby miał takie statystyki w lidze holenderskiej to jeszcze ale w ukraińskiej? xD wychodzi na to że Teixeira jest droższy niż reszta piłkarzy z tej ligi razem wzięta :D

Opublikowano

podobno Szachtar Donieck chce 60 mln za Teixeira :D

jeśli to prawda to beka z nich..

gdyby miał takie statystyki w lidze holenderskiej to jeszcze ale w ukraińskiej? xD wychodzi na to że Teixeira jest droższy niż reszta piłkarzy z tej ligi razem wzięta :D

Za 60 mln mogą rozkupić całą tą ligę z Szachtarem na czele. xD

Borussia Dortmund zamierza sprowadzić jeszcze dzisiaj Mikela Merino z Osasuny... Nie wiem co wy o tym sądzicie, ale takie transfery BVB zwykle kończyły się klapą. Miałem nadzieję, że wyciągnęli już wnioski z tego.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Za 60 mln mogą rozkupić całą tą ligę z Szachtarem na czele. xD

Borussia Dortmund zamierza sprowadzić jeszcze dzisiaj Mikela Merino z Osasuny... Nie wiem co wy o tym sądzicie, ale takie transfery BVB zwykle kończyły się klapą. Miałem nadzieję, że wyciągnęli już wnioski z tego.

patrząc na skład BVB to wydaje mi się że nie potrzebują wzmocnień żeby zakończyć sezon na 2 miejscu w Bundeslidze
Opublikowano

patrząc na skład BVB to wydaje mi się że nie potrzebują wzmocnień żeby zakończyć sezon na 2 miejscu w Bundeslidze

To prawda, ale nie muszą też kupować tzw. młodych talentów wiedząc, że w większości przypadków tacy zawodnicy w Borussii się nie sprawdzili.

d2oLM0M.png

Opublikowano

Chindusy psują renome futbolu tymi transferami

ale gdy ten sport stanie się bardziej popularny w Chinach to być może za x lat będzie jakiś chińczyk który dryblingiem będzie zjadał Messiego

Opublikowano

Chindusy psują renome futbolu tymi transferami

ale gdy ten sport stanie się bardziej popularny w Chinach to być może za x lat będzie jakiś chińczyk który dryblingiem będzie zjadał Messiego

Coś mnie się zdaję, że są na to marne szansę, ale kiedyś myślano, że nie będzie lepszego dryblera niż Maradona, a tu Messi go zjadł.

Kandydatem do tego ze skośnymi oczyma jest Lee Seung Woo, wychowanek Barcy. ;) Polecam zobaczyć kompilacje jego akcji.

Opublikowano

Dobra, kumam. Poszperałem trochę i już wiem. To nie jest tak, że Barcelona chodzi po krawędzi bankructwa. Sprawa wygląda tak, że statut klubu (który jest jak konstytucja dla państwa) nie pozwala wydać więcej aby nie popaść w długi. I tyle w sumie. ;)

Opublikowano

Dobra, kumam. Poszperałem trochę i już wiem. To nie jest tak, że Barcelona chodzi po krawędzi bankructwa. Sprawa wygląda tak, że statut klubu (który jest jak konstytucja dla państwa) nie pozwala wydać więcej aby nie popaść w długi. I tyle w sumie. ;)

Oczywiście nic nie jest potwierdzone, ale jeśli nie będą mieli sponsora oraz zapłacą dla Messiego i Neymara tyle ile chcą, to będą mieli lipę prędzej czy później. 

(chyba, że ze sponsorem już dogadane, bo dawno nie czytałem nic na ten temat).

denzel.png

Opublikowano

Oczywiście nic nie jest potwierdzone, ale jeśli nie będą mieli sponsora oraz zapłacą dla Messiego i Neymara tyle ile chcą, to będą mieli lipę prędzej czy później. 

(chyba, że ze sponsorem już dogadane, bo dawno nie czytałem nic na ten temat).

Moim zdaniem te żądania Neymara, a już na pewno Messiego to są plotki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...