Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Pomocy}Głod

Sejnex

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Sejnex.

1. Dodaj zdjęcie na którym trzymasz kartkę z podpisem twojego nicka z forum.

2. Dostaniesz program (100% działający )

3. Nikt się nie będzie czepiał

@RESZTA :

NIE SPAMOWAĆ !

Siera:

Ale masz zajebiste cycki pokaż mi dupę. 

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. Dodaj zdjęcie.

Jak nie masz kartek to napisz na dłoni/czole/brzuchu/piersi/doopie czy gdzie tam chcesz. A nie fotkę jak ty dałeś/aś....

xxxxxxxe.jpg

@Edit. Ja też "Moją fotkę dodaje... bo brakło mi kartek"

Opublikowano

To jest moje prawdziwe zdjęcie nie będę robić nowych żeby wam coś udowodnić nie offtopujcie.

Sprawdzę programy gdy naprawię mikrofon.

Opublikowano

@Up. Dodaj zdjęcie.

Jak nie masz kartek to napisz na dłoni/czole/brzuchu/piersi/doopie czy gdzie tam chcesz. A nie fotkę jak ty dałeś/aś....

xxxxxxxe.jpg

@Edit. Ja też "Moją fotkę dodaje... bo brakło mi kartek"

Padłem, hahahaha. :P

Dobra, łapcie moje :) Tylko kartki nie miałem :|

Sry za OT ale musiałem :D

03513891907639448609.jpg

Opublikowano

Ja pierdolę jaki macie problem... On/Ona poprosił/a o pomoc przy zmianie głosu, a nie udowadnianie czy jest dziewczyną czy nie, to nie jest wasz kurwa zasrany interes, a On/Ona nic wam nie musi udowadniać... Proszę jakiegoś Global Moderatora o wystawianie warnów osobom, które dalej będą o to pytały. Co tu się kurwa dzieje, ludzie, zastanówcie się...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Moze 8 letni chlopak ktory chce miec powazniejszy glos :D Dobra chooj z tym

Podawali ci juz Voice Changer a ty dalej cos chcesz.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Podawali ci juz Voice Changer a ty dalej cos chcesz.

Bo wy kurwa coś od niej chcecie...

Gdyby ktoś dał tylko odpowiedź dotyczącą tego tematu to na pewno temat nie byłby dalej ciągnięty.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Ja pierdolę jaki macie problem... On/Ona poprosił/a o pomoc przy zmianie głosu, a nie udowadnianie czy jest dziewczyną czy nie, to nie jest wasz kurwa zasrany interes, a On/Ona nic wam nie musi udowadniać... Proszę jakiegoś Global Moderatora o wystawianie warnów osobom, które dalej będą o to pytały. Co tu się kurwa dzieje, ludzie, zastanówcie się...

To jest dział do dyskusji :) Dyskutujemy :)

Do autora (nie autorki) tematu - chodziło żebyś na kartce napisał, bo to był by dowód, że to ty, a nie kto inny :)

Nas nie oszukasz :D Powiedz po prostu, że masz głoś jak dziewczyna i chcesz program co ci zrobi męski głos :D Albo czekaj cierpliwie na mutację :)

__

w innych tematach też tak robisz - mówisz, że spamuje ktoś, a to dział do dyskusji :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Tak, to dział do dyskusji, ale ten temat nie jest do dyskutowania o jej/jego płci, więc stfu. Autor wyraźnie poprosił o program do zmiany głosu, a do czego jest mu potrzebny, czy jest dziewczyną czy chłopakiem, to tak jak już mówiłem, nie wasz zasrany interes.

w innych tematach też tak robisz - mówisz, że spamuje ktoś, a to dział do dyskusji

To że jest to Hydepark, dział do dyskusji na każde tematy, nie oznacza że możesz tu spamować. Jeśli tematem jest program do zmiany głosu, to wszelkie posty z nim nie związane są offtopic'em.

Zanim już coś napiszesz to może zajrzał byś do regulaminu i uważał z kim rozmawiasz.

Tutaj również proszę o zamknięcie tematu, dalsza dyskusja nie ma sensu, a autor otrzymał już chyba odpowiedź.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

No nareszcie jeden normalny nawet Sierze odwaliło sprawdzę programy jak naprawię mikrofon nie spamować jak macie to dawać programy a nie spam .

Opublikowano
Jestem dziewczyna ale udaje chłopaka na takim forum i moje pytanie czy przez skype mogę rozmawiać jak chłopak jeśli tak przez jaki program za pomoc daje 10 +.

Teraz nagle mikrofon popsuty? Kocham takie bajeczki <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...