Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfinityMu! Bardzo Dobry Serwer!

dragondrop50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ktoś chciał EQ dla elfa to wbijać sub 3 stadium, nick Cinu ;)

Zapraszam również do gildii Valhalla.

Opublikowano

Serwer troche odbiegajacy od wiekszosci wokol. Plusem jest duza ilosc graczy taki typowy 4fun pograc 2godziny i skompletowac full set i dobic pk stage 100s. Wszystko w sklepach dostapne a jedynym utrudnieniem dla graczy jest uzbieranie Ren 5szt na reset ! Musze dodac najwazniejsze gdyz nikt wczesniej tego nie zaznaczyl - brak naszego ukochanego boota autopilita ;) Veni Vidi Vici Adios Infinity.

Opublikowano

Mowisz ze w 2 h zdobedziesz uber set? resa bijesz bardzo szybko zgadza sie ,masz ulatwienie autoatak pod F8.Do resow potrzebne 5 ren i dzieki temu za resa masz 25 gold creditow.Na stronie robisz resa za darmo ale nie masz 25 gc. Chciałbym zobaczyc jak na 3 subie na arenie zabijesz 100 osob.Głowna idea tego serwa to pk i csy jak nie doczytales to przykro mi. Tu nie ma resow kont jak na 90% serwerach co wypracujesz to masz.Pozdrawiam

Opublikowano

Zaczynam poważnie zacząć grać na tym serverze szukam guild która umili mi tu czas i która Mnie jakoś wspomoże i pokieruje na początku gry (co jak i gdzie) Nick: "Szot" podajcie Nick na jaki mogę się odezwać do zobaczenia w grze :)

Opublikowano

Zapraszamy do Vallhalla sporo polaków online nick gm NeverBorn napisz mu mail pod f w grze jak wejdzie to pewnie cie dołączy :)

Opublikowano

tez bym dolaczył z checia :/ ale nie moge was znalezc... na jakim serwerze bywacie najczęściej ?

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

Po 4 dniach gry wypowiem się:

Serwer jest dopracowany, bardzo dużo osób on line.

Tak jak wspomniano wyżej, skompletowanie setu pvp- f.o nie stanowi większego problemu ( nie mam tu na myśli uberów).

Zdobywanie kredytów to 3 drogi: rr, gr, czy po prostu afk, aktywny jest przelicznik czasu w grze na kredyty.

Jeśli chodzi o guild to nazywa się Valhalla i najprościej będzie się do kogoś z guild po prostu odezwać .

W ostatnich dniach jest spory napływ graczy ( włącznie ze mną :D)

Jeśli szukacie nieskomplikowanego serwera, na który możecie wpaść, pograć PvP i przy okazji nie martwic się o stabilność, to myślę że warto zajrzeć.

Opublikowano

Co do Kredytów to jeszcze Vote  Ranking BC DS CC, mozna oddawać reny tez wygrywasz crd. Tak czy tak Zapraszamy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...