Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast! Wazne Info. Obowiazkowo Wejsc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacja dla kazdego gracza, oraz kogos kto planuje grac na xlast:

Jesli cieszycie sie ze wkoncu udalo sie wam ulepszyc np bojowy +9 i ze jestescie koksami... Mylicie sie, niestety... xlast zszedl na psy....

OTO ss: co mozna kupic za 20zl i ile walnac:

To jest ukryta treść, proszę

Ale to nic dzis dostalem tez 700k ale nie mam ss, w kazdym razie tamten ss mowi wszystko za siebie, odradzam serwa... bo to tylko dzieci neo biegajace i cieszace sie na wojnach tekstami typu "ale zabawa" bo maja eq za pln

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest banalne uderzyć tyle. -.-

Te 700k to chyba ściema, bo nawet GM tyle nie pie...

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

tak mozna walnac 100k.. ale z bronia na 90lvl jakas i 6 7 bonem a tu nie ma 6 7 bona... miala zwykle charkamy na 75 prosze cie bez krytyka 100k

Poza tym mozna to kupic gadalem i np bron na 30lvl srednie 9999 um 9999 kosztuje 30zl

A item 300% na ludzi 20zl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest banalne uderzyć tyle. -.-Te 700k to chyba ściema, bo nawet GM tyle nie pie...

Haha GM nie walnie 700k?GM moze walnac 700kk ale ja mowie teraz o servach hamachi ale na takich tez moze jak se zalatwi prooooooo eq

Opublikowano

hehehe chmurka 90k ];> chlopie to chyba mnie na serwerze nie spotkales ;) moje chmurki bija ponad 300k ;)

najwidoczniej malo grasz na serwerach gdzie mozna zrobic boskie eq na pvp ;)

pozdro

Opublikowano

hehehe chmurka 90k ];> chlopie to chyba mnie na serwerze nie spotkales ;) moje chmurki bija ponad 300k ;)  

najwidoczniej malo grasz na serwerach gdzie mozna zrobic boskie eq na pvp ;)

pozdro

boskie eq hmmm 

90k troche dziwne w nozach na 75 lvl na avalonie max na woja itp z um 16 i 10 ludzi wala po 65k max to pozdro troche dziwne 

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

ale wy jestescie dzieci! ten serw ma 2 dni, hwangow sie nie da robic, ubili dopiero jednego rpera, i osobiscie widzialem wachlarz z um 999%, poza tym msciciel co ty mowisz o 300k jak tu nawet nie ma 6 i 7 bonu wiec pozdro.... poprostu za pln mozna kupic takie itemy... dlatego serwer jest bardzo nie fair, zwlaszcza wojny...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

boskie eq hmmm 

90k troche dziwne w nozach na 75 lvl na avalonie max na woja itp z um 16 i 10 ludzi wala po 65k max to pozdro troche dziwne 

Heh, 92k to wcale nie jest tak dużo jak na chmurke z PRO ninji :D

Płaczesz, że jak on to mógł zrobic takimi nożami, tzn. się chakarmami, może wbił do nich około 25% um. i wali tak dużo? Może ma eq pod wojny, wszystko na ludzi, wszystki kamyczki włożone i Was kosi a Wy płaczecie... Jeb**jcie się w głowy, temat nie potrzebnie założyny...

Opublikowano

WhiteStars rozumiem jestes ułomne dziecko wytlumacze jeszcze raz jak do dziecka specjalne troski:

Wiec tak pewien Pan nazywany Frost ma serwer o nazwie xlast, mam nadzieje ze rozumiesz prawda, no ok. I ten Pan za za 20zl ktore przelejesz mu na konto, (przelew to takie jak np twoja mamusia wplaca komus pieniazki za cos) dajcie ci bonus np sztyleciki na 75lvl z umiejetnosciami: 999% albo np inna sumka i otrzymasz bonus np 999sily albo 1000% ludzie badz tez 100000hp:)

Moze zrozumiales o co chodzi? to jest oficjalnie PODANE ze mozna kupowac takie rzeczy:)

Mysle ze wkoncu ty i te inne dzieci ktorym komputery wyjadly juz mozgi zrozumialy ze to nie pro eq! Tylko bonusy za realna kase:) Postaram sie dorwac dzis szamana co wali 2kk ze skila ciekawe czy tez powiecie ze ma takie eq:)

To jest ukryta treść, proszę

To od GA :)

Wbicie lvla 70gr wiec hmm za 100zl macie 99lvl+ eq na 75lvl wiec CZY DALEJ SADZICIE ZE JEST ROWNO?

A to 2-20zl to sa wlasnie te bony bo pytalem Frosta i za 20zl macie bon jaki chcecie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png