Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy L$ jest wykrywalny ? --> Test

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , postanowiłem zrobić test wykrywalności BanSharp'a z racji że jest darmowy . 

Test będzie polegał na zagraniu 10 gier na koncie *dotychczas czyste konto) z odpalonym L$ + FullHumanizer (bez evade) . Robie to po to aby udowonić że po zagraniu tych 10 gier konto zostanie zbanowane w najbliższym banwave :D

Opublikowano

szkoda konta :D :D

Wyleveluje następne ;)

L# jak już.

Ligszarp nie jest wykrywalny, jeżeli dobrze się go umie używać.

Powodzenia w testowaniu! ;)­

L$ nie bez powodu kappa.png i dzięki

Opublikowano

L# jak już.

Ligszarp nie jest wykrywalny, jeżeli dobrze się go umie używać.

Powodzenia w testowaniu! ;)­

nie jest wykrywalny? powodzenia w przyszłości 

giphy.gif

Opublikowano

Powodzonka, bo ja sobie niszczę wszystko na bocie i na midzie w diamencie bez humanizera już parę miesięcy. ;)

Opublikowano

A mi od roku 3 kont nie zbanowali, evade używam tylko przy dangerous spellach ale i tak nie przy wszystkich i skrypty na rengara,vayne, kalista lecą cały czas i takie pytanie dla znawców #L i EB który skrypt jest lepszy speed rengar czy ElRengar ?

Opublikowano

Nie jest wykrywalny ale leca bany za reporty. Wiec nie radzę grać Vayne, Cassio i innymi ścierwami. Evade też trzeba przykręcić 

śmieszne, aż się będę śmiał jak niedługo każdy poleci, kto używał EB, L#. tencent zrobi swoje głuptaski x'D

giphy.gif

Opublikowano

A mi od roku 3 kont nie zbanowali, evade używam tylko przy dangerous spellach ale i tak nie przy wszystkich i skrypty na rengara,vayne, kalista lecą cały czas i takie pytanie dla znawców #L i EB który skrypt jest lepszy speed rengar czy ElRengar ?

Chyba kpisz porównując gówno ze skryptem który oneshotuje na 2 itemach i robi to tak smooth, jakby się rozegrało tą postacią 100 gier...

Opublikowano

śmieszne, aż się będę śmiał jak niedługo każdy poleci, kto używał EB, L#. tencent zrobi swoje głuptaski x'D

a śmiej się ale taki jest fakt :)

sam się bez bana utrzymałem dość długo ale ostatnio gram czysto bo po co cisnąc w presezonie..

Hejo

Opublikowano

L# jest darmowy?­

Na razie tak, CHYBA tylko ranki włączyli dla freeuser'ów i nadal 2 gry.

Opublikowano

L# jest wykrywalny od dłuższego czasu, znajomy(który z reszta pracował pare miesięcy w buRITO) i jego znajomy który również aktualnie jest w buRITO od dłuższego czasu (ponad rok) pracowali nad wykrywalnością,

Dowód ? Konto na Rosji na którym nie grałem 1.5 roku zostało pare tygodni temu zbanowane, tak samo z moim mainem starym który został zbanowany pół roku temu, 2 tygodnie temu został zbanowany znowu (tak, 2 razy) bo najpierw dostałem bana za reporty, potem za wykrycie.

L# używam i nadal będę bo na tym są dobre pieniądze ale.. jest wykrywalny.

Takie cuś do potwierdzenia tych "RIotowych" informacji.

QbdeSrx.jpg

Opublikowano

L# jest wykrywalny od dłuższego czasu, znajomy(który z reszta pracował pare miesięcy w buRITO) i jego znajomy który również aktualnie jest w buRITO od dłuższego czasu (ponad rok) pracowali nad wykrywalnością,

Dowód ? Konto na Rosji na którym nie grałem 1.5 roku zostało pare tygodni temu zbanowane, tak samo z moim mainem starym który został zbanowany pół roku temu, 2 tygodnie temu został zbanowany znowu (tak, 2 razy) bo najpierw dostałem bana za reporty, potem za wykrycie.

L# używam i nadal będę bo na tym są dobre pieniądze ale.. jest wykrywalny.

Takie cuś do potwierdzenia tych "RIotowych" informacji.

QbdeSrx.jpg

RIOT PANEL nie jest potwierdzeniem przez Ciebie wypisanych wyzej informacji.

Kazdy go sobie moze zaladowac, tak samo jak Cheat Panel.

Aczkolwiek zgadzam sie z teza o wykrywalnosci L#, reszte pomijam.

8KBHHlL.jpg

Nie chcę nic mówić, ale nick w którym jest "RIOT" także może mieć każdy.

A te "informacje" podane niżej przez Ciebie, ja pisałem już kilka miesięcy temu :).

eSwH2k3.png

Opublikowano

RIOT PANEL nie jest potwierdzeniem przez Ciebie wypisanych wyzej informacji.

Kazdy go sobie moze zaladowac, tak samo jak Cheat Panel.

Aczkolwiek zgadzam sie z teza o wykrywalnosci L#, reszte pomijam.

wPFYgzK.png to jest POTWIERDZONE od naszego Polskiego Riotera.

I że riot panel może mieć każdy.. A nick? (zasłonilem większość by nikt nie podjebał że info wychodzi z firmy)

8KBHHlL.jpg

Opublikowano

miłych testów, dla mnie lepiej zadbać o konto i wyłączyć to pseudobezpieczne "narzędzie" aka ".NET development platform" (<- beka roku)

unpiu6.jpg

ps

Tutaj https://www.joduska.me/forum/topic/150774-what-the/była dyskusja na temat tego ciekawe dlaczego zablokowali dostęp hmm ;)

O co chodzi z tym .net development platform ? Nie słyszałem nic o tym . I w którym skrypcie autor dodał taki podpis ? :D

Opublikowano

O co chodzi z tym .net development platform ? Nie słyszałem nic o tym . I w którym skrypcie autor dodał taki podpis ? :D

Dodal to Blm95 w miedzy innymi z tego co sie nie myle Gosu - Vayne, nie pamietam dokladnej nazwy, nie chce mi sie sprawdzac.

eSwH2k3.png

Opublikowano

wPFYgzK.png to jest POTWIERDZONE od naszego Polskiego Riotera.

I że riot panel może mieć każdy.. A nick? (zasłonilem większość by nikt nie podjebał że info wychodzi z firmy)

8KBHHlL.jpg

A to jakiś problem zmienić nick w pamięci? xD
Opublikowano

Dodal to Blm95 w miedzy innymi z tego co sie nie myle Gosu - Vayne, nie pamietam dokladnej nazwy, nie chce mi sie sprawdzac.

tak to był właśnie Gosu Vayne

Z tym, że pewnego pięknego poranka jewduskame zatytułował swoje "dzieło" .NET Development Platform. W praktyce z BanSharpa do skryptowania uczynił (wg. niego) wielkie narzędzie dla rzeszy programistów, co jest komiczne... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...