Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powodzie @@ Pilne Itp

Powódz Pogoda  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy My?lisz ?e Cie Zaleje

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U Nas Od Jutra Szkoły Zamknięte na 98%

G3 nie zamkną ;/ a szkoda tylko szkoly na ploni,ostrogu i markowicach zamkneli

Opublikowano

Na dolnymśląsku z dnia na dzień podnosi się woda i nie wiadomo co nas czeka ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Mnie nie zaleje ;]

Mieszkam daleko od rzek i jezior.

+1

Deszczyk mi trawkę moczy B)

Opublikowano

Ja mieszkam w Gdyni osiedle o nazwie Babie - Doły(adresu dokładnego nie podam ;]), mieszkam na wzgórzu ( w bloku ) mam z 50m schodami do morza , więc raczej mnie nie zaleje , no chyba że sąsiad.. ;d

sygnat.png

Opublikowano

No I Jak Narazie Koniec Zapraszam Do Obejrzenia Jak Było w Raciborzu

http://www.youtube.com/watch?v=HF7ryfb5TgE

Kto Mnie Pobije???

ostrz.png

Opublikowano

Ja mieszkam w Piszu, mnie raczej nie zaleje, chodź ok. 20-40 km dalej jest pewna wieś, gdzie już można łodziami naparzać

Mimo wszystko, za ok. 20 minut woda zaatakuje Warszawę :/ A miałem jechać na wycieczkę ^.^

zenm.png

Opublikowano

Ema ^^

Dzis czy tam jutro Wrocław ma zalać ^ ^ (My HoUsEE !!! :<<)

Ale mnie raczej nie zaleje bo z boku wrocławia mieszkam ^ ^

@UP

LOL ,Tez mialem jechac ale odwolali ^ ^

A mój stary gdzies do roboty pojechal do Wa-Wy . :>

Ciekawe co będzie ;D

PS.Lecz glosuje na tak. :)

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Ja mieszkam Koło Konina i Koła (pomiędzy nimi) Mieszkam na terenie zalewowym dziś w nocy mieli rozpieprzać wały żeby wymienionych miast nei zalało tylko wsie, a w miastach pewnie mniej strat by to przyniosło bo na wsiach jest pełno pól, zwierząt itd. Sam nie mam pola, ale wiem ile puźniej pracy trzebba będzie włożyć żeby wszystko odnowić, choć u mnie powódź wątpliwa bo 3 dzień słońce świeci że nie można wytrzymać, a w pokoju cały cvzas mam otwarte okna i nadal 25*C się utrzymuje :D

refy RMCF

Opublikowano

Ja mieszkam jakieś 25 km od Płocka i na powódź się nie zanosi. Pogoda jak u up'a :). Cieplutko, ładnie. Nic tylko siedzieć na dworze. Ale współczuję tym, których zalało...

Opublikowano

Mieszkam w Poznaniu, stan Warty chyba stabilny a nawet jeśli by wylała to i tak moja cześć (Nowe Miasto) jest położna wyżej i nic nie grozi. Gorzej by miało stare miasto...

Opublikowano

Hmm ja mieszkam w warszawie u nas pozamykane są szkoły (bynajmiej moja) ale jakoś nie zauważyłem żeby w pobliżu mojej szkoly znajdowała sie jakas rzeka itp wiec dla mnie to troche dziwne

banned [*]

Opublikowano

Hmm ja mieszkam w warszawie u nas pozamykane są szkoły (bynajmiej moja) ale jakoś nie zauważyłem żeby w pobliżu mojej szkoly znajdowała sie jakas rzeka itp wiec dla mnie to troche dziwne

To samo, łódż jest na wyżynie wiec nie zaleje mimo tego ze jest duzo rzek niedaleko ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...