Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto jeszcze kupić grę?

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto jeszcze kupić BF4 na PC? Nie przekonał mnie CoD ze względu na zbyt ,,szybką'' dla mnie - bezmyślną - akcje. Czy ktoś jeszcze gra?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Tak, warto. I dodatkowo najlepiej zainwestować od razu w pakiet premium. Sporo osób jeszcze gra, BF4 ciągle jest rozwijany, ciągle wychodzą dodatki do niego, etc. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Warto. Gra jest wciąż rozwijana. Mi się podobała kampania. Gra ma przełomowe rozwiązania. Przynajmniej na 2013 rok. Zniszczenia są spoko.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Hardiel Gdzie Ty masz w tej grze bugi? Bo ja widzę ich mniej, niż ilość mojego pingu podczas gry, tak samo z cheaterami - tylko 5% społeczności Battlefield 4 używa jakichkolwiek wspomagaczy. 

@haker2003 Warto kupić Battlefield'a 4, nawet 3. Jeśli już planujesz kupić, to zainwestuj od razu w pakiet premium, jest to zdecydowanie lepsza opcja. Jeśli chcesz zaoszczędzić, zalecam Ci zakup gry na Allegro, w przeciwieństwie do kupna na Origin, dostajesz pudełko z płytami, klucz oraz dostawę, a wszystko to wyniesie taniej niż zakup na Origin, na którym dostajesz tylko grę i musisz pobierać wieki (chyba, że masz dobry internet).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...