Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej mapie najlepiej zbierać boxy?

KuniekPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy. Na mapach pvp 4-x masz +50% wszystkiego. Na x-2 masz za to spokój bo nikt cb nie zabije. Wybieraj sam.

Opublikowano

To zalezy z tymi 4-x . Ja zbieram na mmo na 1-2 i tak samo leci a nawet lepiej uri niz na 4-x

Opublikowano

UP ma racje na x-2 jest bardzo dużo skrzynek. Ale nie zapomnieliście o ograniczeniu jakie BP zrobiło?(po iluś tam godzinach dostaje się coraz mniej uri. Sam odczułem tego akutki jakiś rok temu kiedy RĘCZNIE zbierałem na peta i wyposażenie. Po 6h latania od boxa do boxa co weekend(wtedy gram w DO) zaczołem szukać bota bo zdobywałem mniej niż wyceniam swój cenny czas.

Opublikowano

UP ma racje na x-2 jest bardzo dużo skrzynek. Ale nie zapomnieliście o ograniczeniu jakie BP zrobiło?(po iluś tam godzinach dostaje się coraz mniej uri. Sam odczułem tego akutki jakiś rok temu kiedy RĘCZNIE zbierałem na peta i wyposażenie. Po 6h latania od boxa do boxa co weekend(wtedy gram w DO) zaczołem szukać bota bo zdobywałem mniej niż wyceniam swój cenny czas.

O ile się nie mylę to wycofali to ograniczenie.

Polecam x-5. Tam właśnie miałem bardzo fajne osiągi ;)

Opublikowano

O ile się nie mylę to wycofali to ograniczenie.

Polecam x-5. Tam właśnie miałem bardzo fajne osiągi ;)

Mowili, że wycofali ale ograniczenie jest :P po czasie nie leci urka już tak samo. :) Ja osobiscie polecam albo 4-x albo x-2 ;P. Każda mapa ma swój plus lub minus :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...