Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin do AK47

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że każdy ma swoje zdanie i swój gust, ale ciekaw jestem waszej opinii :)

Który skin do 25$ wybralibyście do AK47? (Ceny ze strony opskins, wiec taniej niż na rynku).

Ja głównie myślałem o Aquamarine Revenge FT, Case Hardened Ft, może jakiś blue lam ze stattrakiem.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Mnie osobiście podoba się mglisty front. Za 25 euro także kupisz wulkana ft albo redlina ft w stattraku.

Opublikowano

Sprawdź pustynnego bojownika, masz na nim kod do bomby, więc nigdy go nie zapomnisz^^

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Pustynny buntownik. Jedyny normalny skin do kałacha, który mógłby naprawdę istnieć. O wiele lepszy, niż jakieś karabiny pomalowane niczym z kolorowanki dla dzieci :v

tenor.gif

Opublikowano

Z revolver case jest fajny ale jego cena jeszcze spada więc warto zaczekać. Polecam wejść na serwer społeczności że skinami i zobaczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...