Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się handlować rękawicą złodzieja?

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie czy da radę handlować na PL-u rękawicą powiedzmy na (3h) i tu pytanie jak ludzie handlują owym przedmiotem o ile da się nim handlować i jeśli chciałbym kupić to ile bym musiał być przygotowany z kasą aby kupić (Mowa o yang zakup w grze od gracza serwer Negros).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie da się. Ludzie dropią sobie kontem, a drugim podnoszą po tym jak zniknie nazwa. Zazwyczaj robi się tak z jakimś znajomym za drobny grosz, czy za darmo :)

Opublikowano

Mhm,no o to mi chodzi wytłumaczenie jak handlują rękawicami.
No niestety nie mam żadnego znajomego co mógłby mi zafundować rękawice powiedźmy z redlasu czy gdzie indziej.
Ale miło by było gdyby ktoś mi jedną lub dwie zafundował pomogło by mi to bardzo.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Podepne sie do pytania i spytam gdzie najczesciej dropia rekawice? Tzn jesli znajde kolesia co mi wydropi to ok, ale z ktorych szkat najczesciej dropia? Tak zeby bylo to oplacalne? I z ktorych metinow najczesciej dropia?

Opublikowano

Podepne sie do pytania i spytam gdzie najczesciej dropia rekawice? Tzn jesli znajde kolesia co mi wydropi to ok, ale z ktorych szkat najczesciej dropia? Tak zeby bylo to oplacalne? I z ktorych metinow najczesciej dropia?

Metin2 wikipedia nie boli.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...