Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs z działem FanART!

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Atacama
Czy w przypadki jeśli postać (lub nie miała by postury ludzkiej +) miała dodatkowe atrybuty, np jakieś łuki, miecze itd, muszą one być naniesione na postać czy można je naszkicować obok, tak jak przykładowo wygląd umiejętności? 

Ps. wracam tu z editem i postacią dziś/jutro/pojutrze :D 

Opublikowano

Nazwa postaci: Renji Fuchida.
Renji Fuchida był zwykłym chłopakiem, dopóki małe stworzonko (mikrohollow) nie zagnieździło się w jego sercu. Wyrosła mu maska, której nie może zdjąć, a w miejscu serca zrobiłą się dziura na wylot. Teraz Renji posiada wiele umiejętności.
Przód:
079d4067fe7f1.jpg
Bok:
10e4f91857497.jpgCałość:
ac719d6a16ba5.jpg

4613f3c2a38d0d10gen.png

Opublikowano

Nie lubie rysunku tradycyjnego :v 

Ale co tam.

DErT7yD.jpg

7XqV9qh.jpg

+ gratis, bo mi sie nudzilo w autobusie

UB1Mifc.jpg

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nazwa postaci: Shiro

Trochę inspiracja księżniczką Leią po obejrzeniu znowu całej serii SW, trochę mitologią japońską i postacią Yuki Onna.

D0N8IlQ.jpg

Niestety, moje pojedyńcze Iktense jeszcze nie dotarły, więc niepokolorowane ;/

Łapy cale w graficie, flamastrze i kredzie, ah, uwielbiam to uczucie :D

igNMhIy.png

Opublikowano

Isabel, mroczna jaki piękna łowyczni demonów z miasta Kaldeum. (Inspiracja Diablo III) ~ Pajuu dla MPC forum :)

isabel.jpg?sbsr=39f05e5a3d5be9a35af4cc18

Opublikowano

No to moja kolej.  :)

Król stworzeń morskich oraz węży - Mahariss 

Zdjecie skanerem

dkv0kd1.jpg?1

Zdjecie telefonem

imojYX8.jpg?1

Front

qwzoGM7.jpg?1

KpxJsui.jpg?1

Poprawienie jakości programem  :)

Front

6FiV21a.jpg?1

lORJ6hk.jpg?1

Opublikowano

Nazwa postaci "Jasiu"
Nie umiem rysować więc trochę kreatywnością nadrobiłem, (tak myślę)
Głowa w kształcie pierwszej litery nazwy forum "M"
Na klacie zbroja w kształcie pada, też z nawiązaniem do logo forum

FPZKPkE.png

Opublikowano

Verphiel

<Słoneczna Łowczyni>

Jej ulubioną bronią jest chakram, łuk i katana.

xxx444png_snhharw.png

Umiejętności:

1.)

Huragan

Tworzy wir ostrzy, który zadaje małe obrażenia przeciwnikowi po czym odrzuca go od Verphiel. Odnowienie 10 sekund.

2.)

Zatrute ostrze

Bohaterka zaskakuje przeciwnika serią szybkich ciosów i zatruwa go. Truciza, w krótkim odstępie czasu zabiera przeciwnikowi 190 pkt zdrowia. Odnowienie 8 sek.

3.)

Błysk światła

Teleportuje łowczynię na małą odległość. Odnowienie 4 sekundy.

4.)

Przywołanie żurawi

Łowczyni przywołuje trzy żurawie, które zadają przeciwnikowi przez 6 sekund, nieustające obrażenia. Jeżeli przeciwnik ma mniej niż 10% zdrowia, żurawie natychmiast rozdziabują go na śmierć. Odnowienie 130 sek.

5.)

Ukrycie (umiejętność pasywna)

Verphiel jest całkowice niewidoczna dla przeciwników dopóki nie uczestniczy w walce. Ponowne ukrycie jest automatyczne po 3 sekundach od momentu zakończenia przez nią ataku.

Opublikowano

Postać o imieniu Malaki. Lotnik z planety Eginma. 28 grudnia 2025 roku rozbił się na planecie ziemia. Jego życie uratowali naukowcy z instytutu Kopernika. Obcy był bardzo przyjaźnie nastawiony, potrafił porozumiewać się za pomocą obrazków, z ludzmi.  Dzięki inżynierom z Politechniki Warszawskiej dostał nową dłoń, pozwalającą na transformowanie jej w miecz, ponieważ jego rodzima planeta była zagrożona, a on sam znalazł się na ziemi podczas ucieczki, wykonując bardzo niebezpieczny manewr, wręcz samobójczy. Bardzo był przywiązany do swoich starych ubrań, więc nie dał sobie dać nowych, jedyny prezent jaki przypadł mu do gustu i który z dumą nosił oraz  przypominał mu o ziemianach była bluza z napisem MPC. Dostał ją od graczy, z którymi spędzał wiele godzin, podczas  gdy jego ciało dochodziło do zdrowia. Jego statek jest dalej w fazie naprawy, ale już niedługo wróci ratować swoją rodzinę.

976841451300290475005.png

1367691812-U475005.png

Opublikowano

Nazwa postaci: Testosteron 
Postać bierze swoją energię z "machania" hantelkiem, który ma zawsze przy sobie.
Jest bohaterem, który łączy wysiłek fizyczny z nowoczesną technologią.
(Zainspirowany Kassadinem z League of Legends, ale w małym stopniu)

P.S.

Jak znajdę aparat w moim syfie w pokoju to dam lepsze zdjęcie.

post-1459034-0-41957100-1451416601.txt

Opublikowano

Podoba mi się wysoki poziom prac! ;) tak trzymać :)

Tak zauważylem, że pojawiły się PW do mnie, które są efektem pewnego nieporozumienia. W pierwszym poście umieszczona jest informacji o zgodzie na konkurs. Oczywiście chodziło o moją zgodę na jego organizację, a nie konieczność uzyskania zgody do wzięcia udziału w konkursie :) 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Oliver 

pA8f2q0.jpg

tutaj bardziej rozjaśniłem ale c**j to dało

V929GxY.jpg

Dobra zeskanowałem to i zrobiłem poprawki kontrastem żeby to się jakoś lepiej prezentowało 

0hjqTwf.jpg

Opublikowano

996951451481833271953.jpeg

Wrzucone na hosting zdjęć MPCforum, poza tym daje link do DyskuGoogle gdzie można także zobaczyć zdjęcie: https://drive.google.com/file/d/0B30H9ITAwsR6Q1paNm96UXo0aTg/view?usp=sharing

Postać nazywa się Arctica, jest wojowniczką władającą lodem ( bez skojarzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...