Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobienie klienta-Naruto ots

adrian2534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dowiedzieć się jak przerobić klienta pod naruto ots (szukałem na forum poradniki na ten temat, lecz,  są niepełne, nie mówią jak np wyciągnąć IP klienta, oraz jak zmienić np ip deadów potworów itp) chodzi mi o serwer ntsw.otos.pl/   <jedynie co chce zrobić, to żeby cave bot otwierał każde ciało>

DR5ChPt.png

Opublikowano

Client: http://www.speedyshare.com/NFNcB/NTSW.rar

Skan: https://virusscan.jotti.org/en-US/filescanjob/3kr3igolcc

A co do otwierania potworków, musisz sciągnąć "Tibia Dat Edytor" [Tibia 8.54] wyszukać każde martwe ciało i je zedytować, ale co pozaznaczać to nie pamiętam.

Mógł byś to przeskanować virustotal'em? (wiesz, przezorny zawsze ubezpieczony)

@Dakos

DR5ChPt.png

Opublikowano

przykład ciała z rl tibi:

s65vu0.jpg

Przyda się :p, mógł byś sprawdzić czy plik od Darkosa jest "czysty"? (ja jestem laikiem w sprawach przeróbek tibii, oraz keylogger w nich)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Jotti czy Virustotal, wychodzi na to samo, Patrzy się na antywirusy przez które plik przeszedł a  nie na site <.<, nie jestem w domu więc panu tego nie przeskanuje, ale zapewniam pana, że 

DAKOS SOFT = BEZPIECZNY SOFT.

@Edit

@adrian2534

Ja to rozumiem, ale jeżeli ktos skanuje za pana to równie dobrze może zeskanować inny plik, lub przed dodaniem jakiegos keyloggera / wirusa

dlatego najlepiej sobie pobierac pliczek [nie otwierac go] i zeskanować.

Opublikowano

Jotti czy Virustotal, wychodzi na to samo, Patrzy się na antywirusy przez które plik przeszedł a  nie na site <.<, nie jestem w domu więc panu tego nie przeskanuje, ale zapewniam pana, że 

DAKOS SOFT = BEZPIECZNY SOFT.

Nie kwestionuje tego, po prostu wole być przezorny, bo nigdy nie wiadomo, co ktoś wpakował co klienta/rara.

@. Em dobra, teraz mam pytanko co do RSA key'a otóż jaki on jest? bo wpisując tego "zwykłego" niby klient działa, ale nie chce się łączyć z serwerem. Nie ważne, już zrobiłem.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...