Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VACem

Jarramore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z vacem (Valve anti-cheat)

Czyli : Na profilu pisze , że mam vaca.

Mogę dołączac do poczekalni , włączyc mm'a ale zaraz mnie wywala.

Tych rzeczy z vacem nie wolno robić , pozatym na haxach nie cisnołem ani ich nigdy na kompie nie miałem...

Wiecie w jaki sposób mogę się odwołać do tego Vaca ??

Steam :http://steamcommunity.com/id/ajdi1234321/

Opublikowano

NIE MA ODWOŁANIA OD VAC'A za takie tematy odrazu powinno się dawać ostrzeżenie. Czitowałeś i tyle, pokaż jeszcze z okna w grze to ci powiem czy odrazu ci starego czita wykryło, czy nie umiałeś się kryć i dostałeś ow.

Opublikowano

@Rav3. , umiesz czytać ? :)

Nie mam w grze komunikatu o vacu , tam gdzie powinien być vac mam overWatch'a

No to jakiś błąd ze strony volvo, jutro będziesz miał normalnie vac'a w grze i nie wbijesz na żadnego mm'a nawet z botami.

Opublikowano

Hmmm mogą być tez bany nie słuszne moge wam troche wymienić osób co dostało vaca , a później unbana :)

Co do komentarzy na profilu grałem na haxach na stary kompie , na starym koncie .

Na tym koncie nie było żadnych haxów itd , tak samo na kompie ;)

Opublikowano

Cziter zostanie cziterem amen, ciesze się widząc takie tematy, nie dorosłeś do tej gry, poprawiłeś mi humor tym bardziej gdy zobaczyłem vacation :D zacznij grac jak człowiek a nie psujesz czitując gre innym bo "dziecku" się nudzi i musial sie odpalic. Jeszcze bezczelnie starasz się udawać niewinnego i kłamiesz.

Opublikowano

Proszę was... nie trzeba używać cheatów żeby dostać vaca ;x

/ Możliwe że ktoś znał twoje passy do konta i używał wspomagaczy

Opublikowano

Tia znał również jego passy do emaila , wkradł mu się na konto i podał email z kodem który trzeba podać gdy się logujesz z nowego urzadzenia -.- Skoro czitował na innym kompie to i na tym też proste, teraz udaje głupiego zeby spytać co ma zrobić bo jest wielce poszkodowany -.- niech pogra w mario może tam bedzie miał skilla bez czitów.

Opublikowano

Proponuję temat do kosza i w regulaminie tego działu za każdy taki temat warn.

Opublikowano

Hmmm mogą być tez bany nie słuszne moge wam troche wymienić osób co dostało vaca , a później unbana :)

Co do komentarzy na profilu grałem na haxach na stary kompie , na starym koncie .

Na tym koncie nie było żadnych haxów itd , tak samo na kompie ;)

tak były nieslusznie banowane... ale komu ? Screamowi ? Dennisowi ?... No wątpię, że masz takiego skilla jak oni... więc nie pier... i przyznaj się i tyle -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...