Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto chciał kupić sobie starter 36i6 niech tego nie robi!

Od początku.

Dostałem starter 36i6 w plusie za kupienie telefonu.

Chciałem sobie wysłuchać tych reklam żebym miał kase...

Zarejestrowalem sie na 36i6 i na Chill Bill.

Dzwonie pod ten numer 6666 odpowiedziałem dobrze na wszyskie pytania a gościu na koniec powiedział.Połączenie zostanie przerwane z przyczyn technicznych.No i sprawdzam czy jest coś na *121# i nic nie ma ;<.

Więc dzwonie znowu pod 6666 i znowu odpowiedziałem dobrze a on.Niestety wszyskie odpowiedzi zostały błędnie zaznaczone czy coś takiego.

A te pytania było tak dziecinnie proste ....,że dzieciak 5 letni by odpowiedział.

NIE KUPUJCIE TEGO GÓWNA!

Opublikowano

Nie znasz się i już ... suhaj stary jak żeś włączył reklamy a nie wysłuchał to masz problem ;P idź do punktu Plus i się wyptaj

Opublikowano
Nie znasz się i już ... suhaj stary jak żeś włączył reklamy a nie wysłuchał to masz problem ;P idź do punktu Plus i się wyptaj

Weź się k#### lepiej naucz pisać dziecko!i zanim coś napiszesz przeczytaj dokładnie 3 razy.

Opublikowano

Trzeba bylo zalozyc w orange jak ja i byl bys zadowolony. I nie sluchaj sie plotkarzy, ktory mowia o slabym zasiegu w tej sieci bo wcale nie jest gorzej jak u innych.

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

moj kuzyn ma 36i6 i jest zadowolony :) wysluchal reklam i ma kase ;) tylko ty miales taki przypadek

@UP

orange dobry zasieg ? -,- owszem ma dobry zasieg w miastach i na obrzezach miast..... we wsi nie ma wogole -,- ...

1. Era (heyah, tak tak)

2. Plus Gsm (sami swoi, 36i6 , i inne)

3.

4.

5.

6.

7. Orange (dawna idea)

tak u mnie sie lokuje orange..... orange ma dobre telefony ale pakiety i zasieg zenada

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Moze to twoj problem ja ani razu nie mialem slabego zasiegu, co innego moj stary, ktory jest w orange.

Jemu caly czas wysiada zasieg...

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

jezeli duzo gadacie polecam Plusa jezeli duzo wysylacie smsow Heyah co do zasiegu najlepszy zasieg w polsce ma Play

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

na wsi takiej wsi z krowkami itp to nie ma zasiegu trza stanac przy piorunochronie to sie ma kreski .. a orange to taki badziew dla stalych klijetow nic nie maja i sciemniaja z rachunkami na stronie orange ponoc mozna sprawdzic wszystko a g*** prawda zalogowac sie nie mozna z jakiegos dennego kodu na tzn bilingu ktory tam zamieszczaja pisza bzdury i ten biling nie jest podstawa niczego tak tam napisali wiec nie wiem po co on tam jest za zerwanie umowy krzykneli mi 300 zł a mam abonament 30 zl i wciskaja z***** promocje za 1 zł na tapetki ale zeby cos konkretnego to nic nie polecam mialem 4 umowy na 4 rozne tel z abo i nic zero znizek i wciskaja ci telefony badziewne

xxxxx

Opublikowano

w orange na kare to jest masakra z orange do orange nawet nie masz taniej tylko tak samo jak z oranbge do np. ery 60 gr chyba ze cos sie zmienilo

ja mam tak taka i nawet zadowolony jestem tylko nie polecam wchodzic ani sciagac niczego np.gier bo juz wylapali mnie tak z20zloty sciagam gre i na samym poczatku juz ci potracaja z konta nawet jesli nie masz zasiegu i ci sie nie sciaga potem kilka prob i nadal nic ale kase juz pobrali za 2 gry tak zabulilem i nigdy wiecej tam nie wejde mozna stracic kupe kasy a tak do dzwonienia i smsowania to nie narzekam :P

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Chciałbym wziąć sobie ofertę 36i6, ale nie wiem jak. Ktoś się może orientuje co muszę zrobić? I czy w ogóle mi się to opłaca?

bez gif.

Opublikowano

w orange wszedzie mialem zasieg

a plus jest glupi taki tantetny troche

ale ma dobre telefony

ORANGE ;]

wqdz690429546a.GIFPiszę Poprawnie Po Polsku.
Opublikowano

A ja tam siedze w play'u i jestem zadowolony :) Płacę abonament 30 zł co miesiąc a a w tym mam 40zł do wykorzystania a do tego fajny telefon :) Jeśli chodzi o zasięg to nigdy nie miałem z tym żadnych problemów . Polecam! ;]

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

temat nie dotyczy wasszych sieci spamerzy, tylko oferty 36i6 -.-

Ponawiam pytanie: co muszę zrobić, aby skorzystać z oferty?

bez gif.