Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban - jak sprawdzić maila?

osmiornicak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana na konto za powiązanie z handlem z botami :) h.. GM'om w d.. bo innych nie banują i lipa z planów żeby sprzedać jakąś większą ilość w tej grze, marnotrawstwu czasu zwanej metin2PL. Pytanie jest takie jak mogę zobaczyć jaki miałem tam e-mail ? Bo może blokada jest czasowa, czy też bym się jakoś odwołał itp :>

EDIT ZMIENIAM PYTANIE, doszło do tego, że zbanowano mi wszystkie konta na starym e-mailu, jedne na blokadę czasową, a inne na stałe ... na jakiej zasadzie niby ustalali oni długość banicji ? Dostałem bana stałego na Buffa, którego używałem  + na inna postać którą dzien w dzien przekładałem drop z botów, a ta zaś dostała blokadę czasową :O

Opublikowano

Jeśli dostałeś bana nie zalogujesz się już na konto na stronie metina pl, zatem nie da się inaczej tego sprawdzić.

Jeśli znasz swoje maile to sprawdzaj po kolei, może na któreś przyszła wiadomość ; )

A co do odwołania, nie ma szans, oni się nie patyczkują. ­

­

Opublikowano

Nawet nie trać czasu na odwołania to nie wulgi jak sprawa z botami to jest "One Way Ticket" dla Ciebie. Jedynie to musisz wchodzić na maile i sprawdzać wiadomości nie ma innej opcji jak już poszedł ban, blokada jest pewnie na stałe, więc możesz zaczynać od nowa.

Opublikowano

Blokada nie jest na stałe w niektórych przypadkach mam określony czas, dostałem pare razy e-maile ze zmianą długości bana od stałego - aż do ograniczenia czasu. E-mail z banem czasowym jest najnowszy, więc chyba on wskazuje prawidłową długość bana?

Opublikowano

Każdy ban mógł zostać nałożony z inną długością, jeśli GF twierdzi że handlowałeś yangami jest inny czas, kupowałeś inny, bociłeś inny. Nie banują na ip / wszystkie konta za jedną rzecz. Ban leci na konto na której jest postać gdzie zrobiłeś - coś. Więc czasy są różne, a email do konta - nie ma takiej opcji. Ewentualne wejdź na Irka i spytaj się tam kogoś od nich może da jakoś radę. 

Opublikowano

Ja dostałem ostatnio na główne konto bana za powiązanie na 2tyg. po godzinie od bana dostałem perma na główne konto z tego samego powodu i się odwołałem, że dali mi bana za coś co niby robiłem podczas bana i cofnęli do tego na 2tyg.

Opublikowano

Blokada nie jest na stałe w niektórych przypadkach mam określony czas, dostałem pare razy e-maile ze zmianą długości bana od stałego - aż do ograniczenia czasu. E-mail z banem czasowym jest najnowszy, więc chyba on wskazuje prawidłową długość bana?

Każdy ban był nakładany oddzielnie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli dostałeś bana nie zalogujesz się już na konto na stronie metina pl, zatem nie da się inaczej tego sprawdzić.

Jeśli znasz swoje maile to sprawdzaj po kolei, może na któreś przyszła wiadomość ; )

A co do odwołania, nie ma szans, oni się nie patyczkują. ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...