Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellCraft

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ψ HellWorld Ψ

info.png

IP SERWERA:  HellWorld.ench.pl
SLOTY:  100
TYP:  Survivial+Gildie
PVP:  TAK
PREMIUM:  NIE
NETHER:  TAK
POTWORY:  TAK
ZWIERZETA:  TAK
WHITE LIST:   NIE
TEAMSPEAK:   NIE
FORUM:   W trakcie prac  :).

screen.png

|-|

admin.png
NeoNowy
MieDziu
Mistif

pluginy.png
W większości własne ;>

strona.png

opis.png
Witam ,jestem Założycielem serwera HellCraft ( NeoNowy ) sam stworzyłem serwer ,postarałem się o każdy szczegół i myślę że wszystko jest dopracowane na te 100 %. Tak wiem jest to kolejny serwer sv+gildie ale chciałem wam go przedstawić z jednego powodu ,dodałem tam bardzo dużo ciekawych i interesujących rzeczy które nie znudzą się po kilku dniach grania na moim serwerze. Własnoręcznie wybudowałem spawn oraz inne budowle jakie znajdziecie pod komendą /warp np. Sklep,Arena PVP i event. Zadbałem także o drop skrzynek ( piekielna pandora oraz pandora niebios ) z kamienia ale nie będę tak strasznie spolerował i wam nie powiem co na was czeka po wejściu na serwer. Po krótko powiem co możecie znaleźć na HellCraft'ie efekty,świąteczne skrzynie z kamienia + klucze,masa nowych przedmiotów do z craftowania,świętego mikołaja na spawnie :D,bardzo mocne i przydatne do pojedynków między graczami przedmioty które zobaczycie w sklepie i wiele więcej.Dodałem także dwa nowe biomy ale Tajga i Piekło w normalnym świecie :].Pozdrawiam NeoNowy!

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Grałem ,masz racje jest co robić na serwerze ,dobra robota :D.

╔══╗♫ 
║..   ║♫ ♫ 
║(O)║ ♫ ♫ ♫ 
╚══=

Opublikowano

Serwer jest naprawde bardzo dobrze dopracowany, spawn jest ladnie zrobiony.

Jedyny minus serwera, to malo ludzi

Zrobcie jakas wieksza reklame

@PS 

Pytanie, do czego jest ten level kopania ?

+poprawcie ip

hellworld.ench.pl

Opublikowano

@Miedziuu dziękuję.

Lvl służy do statystyk gracza w kopaniu np. ktoś może grać kilka dni i będzie mieć np. 32 poziom

a ktoś może mieć 23 w ten sposób powstała komenda /ndrop:top10 czyli topka kopania :).

@ref

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Mam problem..

Jestem na jakis koordach i strasznie mnie zlagoowalo, nie moge sie ruszyc. Ledwo co moge cos wpisac.. 

Prosze o Tepniecie gracza "MieDziiu" na spawna

@PS : Laga mam tylko na tym serwie, na innych wszystko ladnie gra

Juz ogarnalem ;_;

Opublikowano

Proszę o usunięcie IP serwera TeamSpeak 3, ponieważ nie współpracujemy ze sobą a dochodzą nas słuchy iż serwer jest zaniedbany. 

Obniża to naszą opinie . Jeżeli w ciągu miesiąca nie zostanie usunięte IP naszego serwera TS zostanie wszczęte postępowanie karne.

Pozdrawiam

Administracja JustB.tspeak.pl (dawniej bucus.tspeak.pl)

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...