Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile defa na spot v1 na 35lvlu?

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

silne m1 i buffek to podstawa oczywiscie bojowiec  dasz rade>   jak masz fms sr +25 to lajtowo

Opublikowano

5katnej jeszcze nie mam ale planuje z NNO. Mam 2 postacie : Body 35lvl bojowiec aura i berek m1 i z eq mam 350 defa (cos kolo tego). Teraz robie 2 eq bedzie to samo tylko mental + bojowiec. Silne m1. Defa bedzie cos kolo 470. Lepiej expic mentalem nie? Bo bodziaka to raczej na metki robilem. Bo na v1 duzo szybciej wyexpie od 5 do 30 (po bodzie i zmianki) niz na BO?

Opublikowano

Aha i bufa niby mam ze skilami na m1 ale nie dam rady wlaczyc 3 metinow bo bedzue cielo (tak mam kompa z komunii :P ). Niezly rzech :)

nie piszemy posta pod postem ;_;

Wracając do tematu to z takimi skillami daleko nie zajdziesz zrób minimalnie skille do m4-m5 (berka nie trzeba) Przedewszystkim Silne i Błogo co do klientów zrób kopie klienta i usuń w nim monster.epk, monster.eix , monster2.epk, monster2.eix (usuwa to moby) i zrób lunchera. ;p

image.png

Opublikowano

Oj zebym ja wiedzial co ty do mnie piszesz :P klienty nie klienty :)

Aha wracajac do mentala to mam troche zle rozlozone staty. 70 wita 40 sila :P to bylo jedno z kont na bodzie i byle jak to dalem :P bedzie problem w v1?

Opublikowano

Oj zebym ja wiedzial co ty do mnie piszesz :P klienty nie klienty :)

Aha wracajac do mentala to mam troche zle rozlozone staty. 70 wita 40 sila :P to bylo jedno z kont na bodzie i byle jak to dalem :P bedzie problem w v1?

Trochę lipa bo u mentala zazwyczaj dajesz full siłe, zrób w takim razie Ebo na 9 jak masz taką możliwość.

image.png

Opublikowano

Ebo mam. Ribka kupie jakiegos tak sr 33. Przy scianie jakosnto powinno pojsc :) A co do tego co wczesniej pisales. Jak mam to zrobic? Odpalam metina normalnie na glownym koncie a na innych (buffie i postaci) jakos inaczej? Kiedy usuwam te monstery?

Opublikowano

5katnej jeszcze nie mam ale planuje z NNO. Mam 2 postacie : Body 35lvl bojowiec aura i berek m1 i z eq mam 350 defa (cos kolo tego). Teraz robie 2 eq bedzie to samo tylko mental + bojowiec. Silne m1. Defa bedzie cos kolo 470. Lepiej expic mentalem nie? Bo bodziaka to raczej na metki robilem. Bo na v1 duzo szybciej wyexpie od 5 do 30 (po bodzie i zmianki) niz na BO?

Mooby w v1 dają mniej expa, niż czarne orki ;) Na BO będzie szybciej expić postać na bodzie, bo będziesz szybciej wybijał spotado 30lvl postaci będą się łapały na max bonux expa z czarnych orków za lvl, więc dostaną więcej expa, a do tego ubijesz ich więcej ;) 

Opublikowano

Bardziej polecacie expic postacie do 30lvla na BO czy w tym V1? Na BO moze dalbym rade caly spot bodziakiem, i szybko bym ten spot wybijal. Na v1 z kolei wzialbym ten spot tym mentalem. I planuje zakladac PD na postsci ktora bede wbijal 30lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...