Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Nidalee

TERR0RYSTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat jakie skórki są najładniejsze dla Nidalee? Obecnie posiadam do niej Czarodziejke, ale planuje zakup:

1. Nidalee Łowczyni Głów vs Nidalee z Walczących Królestw

Która według was jest ładniejsza?

Opublikowano

Headhunter wg. mnie lepiej pasuje do tej postaci. W grze prezentuje się dość przyzwoicie jak na cenę, więc brałbym ją :)

Opublikowano

Headhunter jak dla mnie na równi z Walczących Królestw pod względem wyglądu, oba strasznie dobre, jednak dla mnie Headhunter bardziej pasuje do Nidalee ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hmm, a może poczekaj na nowy skin do niej? Bodajże Challenger Nidalee? Jako kobieta prezentuje się w tym skinie bardzo ładnie, zaś jako "kot", cóż... Przypomina się film "Power Rangers" :p Z tych dwóch, co podałeś, hmm... Nie podoba mi się wygląd "kota"  w Headhunter, więc lepsza Warring Kingdoms Nidalee, również ma zmienione animacje, wygląd.

[Koszt 975 RP]

nidalee.jpg

nidturn.jpg

nidcatturn.jpg

Opublikowano

Nidalee Łowczyni Głów, zamiast tego drugiego. Ma genialny splashart, a w grze wygląda epicko. Polecam go. Ewentualnie czekaj na ten nowy, który zaprezentowała Ci Renissance. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Nidalee Łowczyni Głów, bardzo ładny skin który powoduje, że postać jest po prostu ładniejsza w czasie gry przez co przyjemniej się na nią patrzy.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...