Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador x CarolineMT2 x Exorian

DastinTv

Ktory serwer wybieracie  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym z serwerow bedziecie grali?

• Avantador
      28
    • CarolineMT2
      9
    • Exorian
      15
    • Inny
      8
    • Uranos
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Startuje kilka serwerow w ten weekend. I jestem ciekawy ktory z serwerow ma najwiekszy FEJM pod wzgledem popularnosci przed startem.

Oczywiscie po starcie wszystko bedzie wiadome gdzie gra najwiecej osob I ktore z serwerow wytrzymaja ataki , I beda najlepiej zabezpieczone przed Cheat'ami.

Ale pomijajac to , ktory z serwerow polecacie patrzac na administracje,prezentacje I zainteresowanie serwerem?

Zapraszam do brania udzialu w dyskusjii :)

Opublikowano

Dobra ankieta, dużo serwerów startuje tuż przed świętami i trzeba wybrać ten jeden, ten konkretny chyba najlepiej zapowiada się Avantador.

Opublikowano

Dobra ankieta, dużo serwerów startuje tuż przed świętami i trzeba wybrać ten jeden, ten konkretny chyba najlepiej zapowiada się Avantador.

Duza reklama na FB I MPC forum , ciekawe jak z youtubami :) I ta Wikipedia na serwie genialna jest :)

Opublikowano

Patrzycie tylko na piękno serwera a nie na jego techniczne niedociągnięcia:D Avantador to chyba nawet dobrego technika nie ma:D Jak chcecie tylko oglądać jak tu ładnie  to tak wybieracie avantador który pewnie i tak padnie jak każdy serwer robiony tylko pod wygląd ;D

Opublikowano

Ten Exorian również interesujący, oby odbyło się bez bugów a jak do tego dojdzie spora osób online to będzie bardzo ciekawie.

Opublikowano

Wszystko syf, exorian to już totalne dno z tą administracją. ­Avantador jedynie ma szansę..

Nie polecam żadnego z tych serwerów, żaden nie postoi miesiąca pewnie. 

Opublikowano

Wszystko syf, exorian to już totalne dno z tą administracją. ­

Nie polecam żadnego z tych serwerów, żaden nie postoi miesiąca pewnie. 

Kolejny wróżbita Maciej.

Mimo, iż jest to moja konkurencja polecam i życzę powodzenia każdemu z tych serwerów.

Oraz każdy z tych serwerów rożni się czymś :)

Opublikowano

Jak narazie widac ze to albo Avantador lub Exorian bedzie tym trrafionym w 10'' , pewnie decydowac beda pierwzze dni ktory serwer bedzie bardziej popularny. Bugi/i czy wytrzyma serwer.

Jak mi wiadomo oby dwa serwery bardzo dlugo sa robione i testowane wiec moze nie byc duzych bugow.

Caroline juz tez projekt dlugo robion , ale widac ze niestety nie ma duzego zaintersowania..

ciekawe na jaki serwer ida ci co zaznaczyli INNY :)

-----------------------------------------------------

Wlasnie mam nadzieje ze ktorys z serwerow bedzie mial zabezpieczenia niczym A tre **** , i nie bedzie wgl cheatow. bo cheaty psuja rozgrywke. max :/

Opublikowano

Polecam Uranos.eu 

ten serwer wyglada mi na typowego mediuma , gdzie kazdy cheat bedzie dzialac i po 3 dnaich max level i ne ma co robic. ;/

Opublikowano

Exorian czeka na swoich graczy i z przyjemnością przeczekamy wszystkie servery :)

Nie chcę być złośliwy ale patrząc na dzisiejsze serwery...przeczuwam , że są to słowa bez pokrycia. Nie będzie to Wasza wina lecz malejąca ilość graczy. Sam serwer może i przeżyje :s

Opublikowano

Na święta startuje kilka dobrych serwerów, jednak przeglądając prezentacje najbardziej zainteresował mnie serwer Uranos.eu :") Gorąco zachęcam do spróbowania gry na tym serwerze :")

Opublikowano

Nagle ile osob za Uranosem ;) czyli INNy' to Uranos haha <<<

Jesteśmy zawiedzeni, że autor tematu nie uwzględnił naszego serwera w ankiecie :D

ten serwer wyglada mi na typowego mediuma , gdzie kazdy cheat bedzie dzialac i po 3 dnaich max level i ne ma co robic. ;/

Nie wiem na jakich serwerach Medium byłeś/jesteś. Może wnioskujesz po innych serwerach, że wbicie 200 poziomu będzie banalne, lecz już tutaj mogę Cię zapewnić, że tak nie będzie. Co do Ekwipunku tak samo, u nas jednak będziesz musiał poświęcić trochę więcej czasu aby zdobyć wymarzony ekwipunek ^^

logo.png

Opublikowano

Jesteśmy zawiedzeni, że autor tematu nie uwzględnił naszego serwera w ankiecie :D

Nie wiem na jakich serwerach Medium byłeś/jesteś. Może wnioskujesz po innych serwerach, że wbicie 200 poziomu będzie banalne, lecz już tutaj mogę Cię zapewnić, że tak nie będzie. Co do Ekwipunku tak samo, u nas jednak będziesz musiał poświęcić trochę więcej czasu aby zdobyć wymarzony ekwipunek ^^

MOze zbyt późno , ale został dodany do ankiety pozdrawiam :)

Zmianka nieskoczna? czy dropiona?

Opublikowano

MOze zbyt późno , ale został dodany do ankiety pozdrawiam :)

Zmianka nieskoczna? czy dropiona?

Zmianki są nieskończone u handlarki.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...