Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tematy do rozmowy z dziewczyną

MIKEKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro chcesz czegoś więcej to popytaj się o nią, co ją interesuje, co lubi robić, jak się czuje itd.

Chciałem tematy rozmawiać jeszczę potrafię.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Nie szukaj tematów na siłę to nie działa. Zapytaj co u niej/co w szkole nawiąż do jakiegoś wspólnego tematu. Będzie wybrzydzać to olej ją sikiem prostym zza winkla. Kiedyś miałem typiare coś tam bajera szmera do niej, przerobiłem w chu tematów i co i chu sto. Nie znajdziesz wspólnych tematów to sobie ją daruj.

Opublikowano

Nie szukaj tematów na siłę to nie działa. Zapytaj co u niej/co w szkole nawiąż do jakiegoś wspólnego tematu. Będzie wybrzydzać to olej ją sikiem prostym zza winkla. Kiedyś miałem typiare coś tam bajera szmera do niej, przerobiłem w chu tematów i co i chu sto. Nie znajdziesz wspólnych tematów to sobie ją daruj.

Tylko znakomicie nam się rozmawia, ale mi tematów brakuje :/

Opublikowano

Jeżeli nie macie z dziewczyną wspólnych tematów to albo jest pustą tapeciarą ,albo mało Was łączy w tym przypadku to radziłbym sobie odpuścić bo co będziesz z nią robić podczas waszych spotkań.

Opublikowano

Tylko znakomicie nam się rozmawia, ale mi tematów brakuje :/

Znakomicie?! no to o czymś musie gadać. Ona niech też zagai co i jak bo jak tak siedzi jak księżniczka to chu nie robota i szkoda czasu, wiem co mówię jeszcze masz czas, żeby uciekać :) Na serio nie szukaj tematów, na spontanie musi wyjść. Bo jak zagaisz na siłę Ty np.  o tym co sądzi o konstrukcji AK-47 to zwinie manaty i eldo. A jak nic nie wniesie ona to możesz kończyć pierwszy.

Opublikowano

Jeżeli nie macie z dziewczyną wspólnych tematów to albo jest pustą tapeciarą ,albo mało Was łączy w tym przypadku to radziłbym sobie odpuścić bo co będziesz z nią robić podczas waszych spotkań.

Po pierwsze czy napisałem że macie oceniać to . Po drugie chciałem tylko propozycję tematów, temat zawszę jakiś znajdę ale nie zawsze.

Opublikowano

Przede wszystkim pytaj co lubi czym się interesuje, co lubi (np. sport, nauke, komputery)
Później łatwiej jest rozpoznać charakter dzięki czemu łatwiej się do niej zbliżysz :)

banner.jpg

Opublikowano

Bądź sobą.

Po co masz kierować się podsuwanym tematem? Twierdzenie "Nie mów mi jak mam żyć" ma tu odwrotne znaczenie.

Osobiście kierowałbym się zainteresowaniem jej hobby, ew. zainteresowaniami.

Opublikowano

tematy;

-czy lubisz grać w gry

-czy lubisz dzieci

-lubisz sex?

-jesteś wgl dziewicą?

-pogoda

-praca

-komputer

-mopy jakiej firmy lubi

Opublikowano

Skoro nie macie o czym rozmawiać, to czy jest sens to ciągnąć? 

Porozmawiać możecie o tym czym się interesuje, jakie ma plany na przyszłość, gdzie się uczyła, co robi w wolnych chwilach, jakiej muzyki słucha, czy lubi gry komputerowe, film czy książka i czy ma jakąś premierę, na którą czeka.

Opublikowano

Przykładowe tematy:

Level Sandbox:

- Jak ma na imię?

- Do jakiej szkoły chodziła coś o jej przeszłości.

- Czym się interesuje?

- Jaki jest jej ulubiony kolor?

- Opowiedz jej coś o sobie, jakąś zabawną anegdotkę zależnie od sytuacji.

Level Easy: 

- Zapytaj ją o więcej detali. Czyli np. jeśli powie że lubi murzyński rap to popytaj o ulubione kawałki/utwory itd. Następnie "przypadkiem" następnym razem będziesz mieć na telefonie jakiś z jej ulubionych utworów a ty zaproponujesz jej wspólne słuchanie. Ponoć całkiem romantyczne w opinii gimbazy.

- Reszta sytuacyjnie. Ogólnie rozmowa powinna być spontaniczna a nie przypomniać przesłuchanie.

Level HARD: 

- Jaki jest jej ideał chłopaka.

- Jaki jest TWÓJ ideał dziewczyny (UWAGA!!!! Wiele osób popełnia tu błąd opisując rozmówczynię. Najlepiej żeby opis zgadzał się mniej więcej z jej wyglądem ale nie w 100% bo to wypada sztucznie i tandetnie. Ogólnie tak w 65% powinno być optymalnie.

- Jakie ma doświadczenie (czyt. ilu miała chłopaków itd.)

- Czy lubi seks?

LEVEL EXPERT (UWAGA! PRZED ZADANIEM KTÓREGOŚ Z PONIŻSZYCH PYTAŃ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ BO MOŻE SIĘ TO DLA CIEBIE CH*JOWO SKOŃCZYĆ!):

- Lubisz ANAL/ORAL

- Jaka jest twoja ulubiona pozycja?

- Ruchasz się?

Jak już mówiłem traktuj to jako luźne sugestie bo rozmowa MUSI być spontaniczna.

Mam nadzieję że pomogłem.

Opublikowano

Przykładowe tematy:

Level Sandbox:

- Jak ma na imię?

- Do jakiej szkoły chodziła coś o jej przeszłości.

- Czym się interesuje?

- Jaki jest jej ulubiony kolor?

- Opowiedz jej coś o sobie, jakąś zabawną anegdotkę zależnie od sytuacji.

Level Easy:

- Zapytaj ją o więcej detali. Czyli np. jeśli powie że lubi murzyński rap to popytaj o ulubione kawałki/utwory itd. Następnie "przypadkiem" następnym razem będziesz mieć na telefonie jakiś z jej ulubionych utworów a ty zaproponujesz jej wspólne słuchanie. Ponoć całkiem romantyczne w opinii gimbazy.

- Reszta sytuacyjnie. Ogólnie rozmowa powinna być spontaniczna a nie przypomniać przesłuchanie.

Level HARD:

- Jaki jest jej ideał chłopaka.

- Jaki jest TWÓJ ideał dziewczyny (UWAGA!!!! Wiele osób popełnia tu błąd opisując rozmówczynię. Najlepiej żeby opis zgadzał się mniej więcej z jej wyglądem ale nie w 100% bo to wypada sztucznie i tandetnie. Ogólnie tak w 65% powinno być optymalnie.

- Jakie ma doświadczenie (czyt. ilu miała chłopaków itd.)

- Czy lubi seks?

LEVEL EXPERT (UWAGA! PRZED ZADANIEM KTÓREGOŚ Z PONIŻSZYCH PYTAŃ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ BO MOŻE SIĘ TO DLA CIEBIE CH*JOWO SKOŃCZYĆ!):

- Lubisz ANAL/ORAL

- Jaka jest twoja ulubiona pozycja?

- Ruchasz się?

Jak już mówiłem traktuj to jako luźne sugestie bo rozmowa MUSI być spontaniczna.

Mam nadzieję że pomogłem.

Wybrałem wszystkie z leveli :')

Opublikowano

Tak całkiem serio, tematów jest sporo, wystarczy ruszyć głową. 

Podpytaj jej o zainteresowania, to standard. Od tego możesz łatwo wyjść. Jeśli lubi muzykę - spytaj o wykonawców, jeśli rysunek - o formę, jeśli fotografię - o jej prace etc. To temat rzeka, można go ciągnąć i ciągnąć. 

Dobrymi tematami w rozmowach oprócz tego są  wspomnienia, spytaj o jej przeszłość, dzieciństwo. Jeśli to wyjdzie, zapytaj o przyszłość, o to jak wyobraża sobie życie, co by chciała robić. Od tego blisko do marzeń, które również bywają interesujące. 

Możesz też kierować się bieżącymi wydarzeniami, o tym co sądzi na dany temat. Jeśli wydaje Ci się to zbyt trudne lub po prostu nie masz do tego głowy porozmawiajcie chociażby o świętach, planach na wakacje/ferie. 

Jeśli już jesteśmy przy wakacjach, możesz porozmawiać i o tym, jak minęły jej poprzednie, czy ma jakieś ciekawe historie odnośnie tego czasu. Nic prostszego. 

~ ~

Opublikowano

Skoro nie masz z nią tematów do rozmawiania to odpuść sobie bo długo tego nie pociągniecie.

Już jest git temat po temacie więc raczej trochę to pociągnie :').

Możecie dawać więcej tematów przydadzą się :')

Oczywiście za fajnę odpowiedzi nagradzam +.

Opublikowano

Zapytaj ja w którym roku były zabory bo historia to wiedza niesamowicie potrzebna do życia i jak nie będzie wiedziała to możesz ją skreślić bo to podludz jest a nie dziewczyna!!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...