Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal dwa pytania (SMS, przelew z innego konta)

refluks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa pytania:

1. Jaka polecacie strone do doladowania Paypala poprzez SMS? Szukalem troche w internecie, ale zdecydowana wiekszosc upadla, nie musi byc koniecznie polskojezyczna ale wazne zeby oczywiscie móc wysyłać SMS z Polski. Po prostu mam pieniadze na koncie i nie mam co z nimi zrobic wiec szukam pewnej alternatywy dla nich wiec jesli wiesz na co ewentualnie moglbym je wykorzystac mozesz smialo powiedziec. Czekam na Wasze propozycje

2.Mam pytanie, czy jest jakis sposob by to obejść? 

,,Pieniądze musisz wysłać z rachunku bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko, co Twoje konto PayPal."

Nie posiadam konta bankowego a chce zeby pewne osoby ktore nie posiadaja oczywiscie takiego samego imienia i nazwiska wysylaly pieniadze. Czy jest to w jakis sposob mozliwe? Nie koniecznie musi byc PayPal chodzi mi po prostu o konto na ktorym moge trzymac pieniadze bez podawania informacji jak w przypadku tradycyjnego konta bankowego.

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

1. Na takich stronach nie opłaca się wymieniać, bo dostaniesz jakieś 30% wartości SMS'a.

Wystaw ogłoszenie, w którym zaoferujesz wysłanie SMS'a Premium w zamian za kasę na Paypala, będzie to wtedy bardziej opłacalne.

2. Nie ominiesz tego, takie zasady ma Paypal.

Są inne procesory płatnicze, ale są one dużo rzadziej używane niż Paypal, więc nie warto tam kasy trzymać.

Może zainteresuje cię Bitcoin, nie podajesz tam żadnych danych, możesz go sobie kupić za kasę z konta bankowego, jest dosyć popularny, możesz nim płacić w wielu miejscach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

2. Większej głupoty nie widziałem. Mam podłączone 4 konta pod jednego paypal'a, gdzie tylko na jednym widnieje moje imię i nazwisko.

Co do przelewu bezpośredniego, to nie ma opcji przelew bankowy -> paypal, bez wcześniejszego podłączenia konta.

Opublikowano

2. Większej głupoty nie widziałem. Mam podłączone 4 konta pod jednego paypal'a, gdzie tylko na jednym widnieje moje imię i nazwisko.

Co do przelewu bezpośredniego, to nie ma opcji przelew bankowy -> paypal, bez wcześniejszego podłączenia konta.

Czegos nie zrozumiales chce sie dowiedziec czy jest sposob by obca osoba byla w stanie zaksiegowac pieniadze na moim koncie paypal.

56ffb46a1706011b.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...