Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Jak wbić 1 lvl

PaTrzusPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kupione jakieś 2 gry za 0.15 + cs z gifta ... Ewentualnie jezeli musiałbym mieć doladowane konto to brakuje mi 1 zł psc .. Z gory jezeli mialby ktos to priv Pls <3
EDIT: 
http://scr.hu/9zka/bef7ySS GIER
EDIT2:
Nabiłem złotą odznake ( niby za 200 pd ) i nadal nie mam pierwszego lvl ..co robić ;-; ?

Opublikowano

@up 

Kupiłeś gry ale jak ? Bezpośrednio przez steam czy np. wygrałeś te kody, kolega Ci dał, kupiłeś klucz do gry

Opublikowano

CS kupilem na g2a (gift)
A te 2 gry bezposrednio .. pownienem miec juz 200pd a mam 0 .. 
EDIT:
Mam odznake z klejnotow i nadal nic (+- pownienem miec 3lvl 1 lvl = 100 pd ) .. Wbilem 300-400 pd .. juz

Opublikowano

CS kupilem na g2a (gift)

A te 2 gry bezposrednio .. pownienem miec juz 200pd a mam 0 .. 

EDIT:

Mam odznake z klejnotow i nadal nic (+- pownienem miec 3lvl 1 lvl = 100 pd ) .. Wbilem 300-400 pd .. juz

Dziwne.

Spróbuj odblokować coś innego  z odznaki "Filar Społeczności" Może tak być, że dopiero gdy wykonasz jeszcze jedno dostaniesz dopiero pd

Podaj nick steam

Opublikowano

http://steamcommunity.com/id/ppatrzus
To moj steam
Filar spolecznosci nie mam juz co zrobic bo musze miec 1 lvl zebym mogl dalej .. mam wytworce klejnotow ( jakos tak ) itp .. nadal nie mam 1 lvl .. 

Juz chyba znalazlem w czym jest błąd ... Według steama aby ludzie nie scamowali muszą wydać mi.n 5USD na steam.... No to teraz musze znalesc 50 gr psc bo mi brakuje do doladowania .. :/

Opublikowano

http://steamcommunity.com/id/ppatrzus

To moj steam

Filar spolecznosci nie mam juz co zrobic bo musze miec 1 lvl zebym mogl dalej .. mam wytworce klejnotow ( jakos tak ) itp .. nadal nie mam 1 lvl .. 

Juz chyba znalazlem w czym jest błąd ... Według steama aby ludzie nie scamowali muszą wydać mi.n 5USD na steam.... No to teraz musze znalesc 50 gr psc bo mi brakuje do doladowania .. :/

Na steam jest grupa steam, w której możesz poprosić o resztki PSC. Grupa chyba zwie się: resztki PSC, albo coś takiego.

Opublikowano

Tak masz zablokowany rynek steam. Jedynym wyjściem na to i zdobycie 1lvl jest doładowanie stam za 5 euro. Ja mam na koncie PSC 20 gr, gdybym miał więcej to bym Ci dał

Opublikowano

Wlasnie ja mam na koncie:   
Moje łączne środki

21,87 PLN
aktualna płatność w PLN
22,28 PLN
Kwota płatności
5,00 EUR

Brakuje mi 41 gr .. Dam skina za 40 centow jak mi odblokuja rynek ... Jakby ktos mial ;-; Nie wiem co mam zrobic .. :/
EDIT
Jezeli kupilem dzisiaj tamte gry to jezeli napisze do supportu to moga mi zwrocic kase na psc ? 

Opublikowano

Mogą Ci jedynie oddać kasę na steam, jeżeli w grę nie grałeś więcej niż 2h

Opublikowano

To troche lipa .. Nie wiem co teraz mam zrobić .. nie mam narazie pieniędzy aby kupic psc za 20 złoty, a psc nie mam skad - wiekszosc moich znajomych albo nie ma albo ma na koncie ..

Sprobuje jeszcze napisac aby zwrocili mi kase moze moglbym kupic jakas gre np za 5 euro  placac np 0.32 euro z portfela a reszte z konta psc ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...