Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Europejski Konkurs Elsworda zakończony!

Wendax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zakończył się zoorganizowany przez GameFail konkurs w którym jako nagroda główna była do wygrania wycieczka do Korei (północnej xD) dla 2 osób o wartości 6000 ojro.

Wyniki znajdziecie tu:

Wideo: http://pl.elsword.gameforge.com/contest/video

Cover: http://pl.elsword.gameforge.com/contest/cover

Ku zdziwieniu wszystkich (szczególnie chyba @Breejg) 2 i 3 miejsce w części wideo zajęli Polacy.

Cytując @Breejg'a 

[...] pewnie i tak wygra ktoś z zagranicy, a jakiś jedyny polak będzie miał hm ostatnie miejsce? He he.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Co do tego, ze ktoś z zagranicy wygra to miałem racje ;^) Jednak to i tak było w formie sarkastycznej, bo jak zobaczyłem, ze 3/4 jury to Niemcy to śmiechłem ;o Ale naprawdę gratulacje dla Shey, bo miała mega filmik i oczywiście dla Kuraiji mniej mi sie podobał, ale nie był najgorszy!

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

2 czy 3 miejsce to nawet lepiej :) wolałbym sprzęt niż wycieczkę do Korei, bo co ja mam tam robić xD i też nie jestem człowiekiem jakoś bardzo lubiącym podróże więc jeśli bilety mają jakiś późniejszy termin, to pewnie bym je sprzedał :v

Opublikowano

Ja tam wolałbym do północnej XDD nie no taki zabawny żarcik, a tak serio to pewnie zrobiłbym podobnie, bo jednak wolałbym odwiedzić Amerykę niż Koreę ;o

Opublikowano

Ebać Hamburgerykę! Lecim do Japonii! xD Ale za te 2000 ojro, a nawet za 1000 ojro można naprawdę super pc/laptopa kupić w niemczech :v Oni mają tańszy sprzęt niż my niestety :/

Opublikowano

Ej no bez takich tu ;D Japonia kiedyś mnie kręciła już niezbyt. Powiem Ci, że jeżeli nie wiesz jak składać komputera to faktycznie mogą wyjść Ci ceny z kosmosu, ale ja na przykład złożyłem sobie komputer do 2,4 tys (2 lata temu) i uwierz mi, że ten komputer tyle rzeczy przetrwał i jest mega, brak lagów, granie w gry na najwyższych. Uważam, że jeżeli ktoś się na tym zna to dobrze na tym wyjdzie ;^) Jednak pewnie za takie pieniądze w Niemczech miałbym lepszego, ale już czasu nie cofne, a nawet bym nie chciał.

Dobra, a co sądzicie o pierwszym miejscu? Jak dla mnie to nie było jakieś tam super, mega, aby zyskało pierwsze miejsce, ale to moja opinia. Jaka jest Wasza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...