Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto Wracać Do Tibii ?

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim : W tibie tak na poważnie na rl grałem sporo czasu temu i mam taką chęć czy wrócić do niej, nie wiem czy to nie skończyłoby się tak ,że pograłbym znudziło się i skończyłbym grę (Takie moje przypuszczenia) Jak tam w tibii dalej się dzieje ? : Coś tam się orientuje O Tibia Coinsy ;

Opublikowano

Ogólnie to zawsze warto wrócić na stare śmieci (przynajmniej ja lubię), zobaczyć sporo nowości wprowadzonych w grze (niekoniecznie wszystkie są dobre).

Jak wychodzisz z założenia, że pograsz i Ci się znudzi, to tak będzie :v Dlatego najlepiej, żebyś sobie znalazł parę osób do wspólnej rozrywki (jak nie masz)(http://www.mpcforum.pl/topic/643859-szukam-ekipy-na-serwer-tibia/), żebyś miał, co tam robić :P

Opublikowano

Zawsze jak grałem to samemu ;d WIec lipa :D Kiedyś jak grało pełno znajomych to się chciało grać nawet nie żeby expic ale popisać,questy jakieś czy coś :D

Wbiłem na Tibie :O Tyle rzeczy nowych :O OMGG :DD  Jaki Serwer polecasz ?

I pytanie znalazłby się ktoś doświadczony który by poratował swoją wiedzą ;d gdyż na temat rl tibii to się nie znam zbyt dużo ; zawsze na ots się grało ;D

Opublikowano

Zawsze jak grałem to samemu ;d WIec lipa :D Kiedyś jak grało pełno znajomych to się chciało grać nawet nie żeby expic ale popisać,questy jakieś czy coś :D

Wbiłem na Tibie :O Tyle rzeczy nowych :O OMGG :DD  Jaki Serwer polecasz ?

I pytanie znalazłby się ktoś doświadczony który by poratował swoją wiedzą ;d gdyż na temat rl tibii to się nie znam zbyt dużo ; zawsze na ots się grało ;D

Osobiście gram (mam postać) na Rowanie z ekipą. Obecnie nie posiadam dostępu do mojego main konta, bo muszę usunąć google authenticator, a do tego muszę wyrobić r-keya. Jak chcesz to możesz z nami popykać - oczywiście ja zacznę grać po odzyskaniu konta. 

Oczywiście służę pomocą na starcie, tyle ile mogę. Ale nie ukrywajmy, grając samemu szybko się człowiek nudzi, tak jak wspomniałeś, zawsze można odezwać się do kogoś, porobić questy, czy wspólnie expić. Od razu rozrywka staje się przyjemniejsza ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...