Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd mogę mieć pewność?

Gość ChinoL02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać o to, jak mogę upewnić się stuprocentowo, że zasilacz który kupie będzie pasował do mojego komputera?

Po prostu muszę go wymienić na lepszy, lecz nie wiem jak upewnić się, że nie będzie za duży ani za mały.

Ma ktoś jakieś propozycję? Jeśli będzie taka potrzeba, wyślę link z całymi specyfikacjami komputera w prywatnej wiadomości.

Bardzo mało ogarniam sprzęt komputerowy, dlatego pytam.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Podaj dokładną specyfikację komputera tutaj a my ci coś dobierzemy. Proste, jak inaczej chcesz go dobrać? Jeżeli się nie znasz to lepiej zostaw to nam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@JacoH

Została wysłana wiadomość prywatna, więc o taką też proszę :)

Opublikowano

Wiadomość dostałem już kilka minut temu i zdążyłem już podjąć odpowiednie kroki, aby pozbyć się takiego buractwa jakie widzę na tym forum.

Pisałem wyraźnie, żebyś podał wszystko na forum, aby ci pomóc. Więc proszę jeszcze raz (bo może ktoś, nie ja) pomoże ci, jak wyślesz wszystkie informacje w temacie.

PS. proszę nie zakładaj kolejnego tematu na forum dotyczącego tego samego, ponieważ zakończy się to zgłoszeniem kolejnego twojego wybrakowanego i łamiącego regulamin tematu.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...