Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w Smite?

Flapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto zagrać w SMITE?Otóż grałem w lola dobre 1,5 roku i mi się już powoli znudził.Czy SMITE jest rozrywkowy itp?

Opublikowano

Jest w miare ciekawy, widok z gry mmo, możesz próbować ale dla początkujących może być dość cięzki - brak polskiego języka. Mi się znudził po paru tygodniach grania

Opublikowano

Na pewno znajdziesz o wiele więcej ciekawszych zajęć do roboty w Smite, aniżeli dalej siedząc w lol'u.
Możesz masterować lvl'e bogów, zbierać achievementy na Steam, często są organizowane eventy - przykładowo teraz od 16 do 22 będzie trwać event o nazwie "7 Days of Saturnalia".
Gdzie będziesz miał do wygrania po 40 gemów za każdy wygrany tryb + double worshippersy + double exp + każdego dnia będzie przecena bogów/skinów z któregoś z panteonów.
Jeżeli chcesz zacząć, to teraz będzie na to dobry moment. Omijaj rankedy jak ognia, a przynajmniej dopóki hirez nie naprawi matchmakingu, ponieważ aktualnie on nie istnieje.

Opublikowano

Jest język Polski w Smite.

Ludzie 100x bardziej przyjaźni niż w lolu choć zdarzają się toksyczni gracze również.

Ja gram w Smite ponad rok i nie znudził mi się.

A tak poza tym to Smite jest darmowy więc spróbować możesz.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Smite jest prostszą grą od LoLa, opiera się na perspektywie znanej z gier MMO jak Metin, ale gameplayem dorównuje najlepszym mobom na rynku. Smite ma też toksyczne community, jednakże jego ilość jest mniejsza od Ligi legend. W Smite się nie znudzisz tak jak w LoLu, co rusz wychodzą nowe postaci, są jakieś eventy, gra się rozrasta i nadchodzi sezon 3, a to oznacza nowe itemy, nowy panteon. Ogólnie jest już ciekawie, ale będzie jeszcze lepiej. Polecam spróbować! :)

Opublikowano

Jest w miare ciekawy, widok z gry mmo, możesz próbować ale dla początkujących może być dość cięzki - brak polskiego języka. Mi się znudził po paru tygodniach grania

Przecież Polski język jest od dawna...

@top Smite imho jest grą na chwilę do której się wraca co jakiś dłuższy czas.... mi obecnie smite się podoba jako gra.... no ale bez zbędnego gadania udzielając ci odpowiedzi, oczywiście! w smite masa trybów gry, co update rotacja, bardzo łatwo odblokowywać postacie,skórki które również możesz odblokować w łatwiejszy sposób.. voice pack'i itd... event'y chociażby w postaci gem'ów za gry itd, masa opłacalnych i lepszych rzeczy od lol'a... niestety moim zdaniem w smite nie ma balansu, może nie tak jak kiedyś(kiedy w ogóle go nie było) ale troszkę ciężko z tym, nie gram na bieżąco więc nie powiem ci wszystkiego raz na parę miesięcy zagram przez dzień, może nawet 3 gry... smite jest o wiele mniej dynamiczną grą w mojej opini od lol'a, chociażby w "moich" odczuciach i "gustach" tak to wygląda i jest odczuwalne, ogólnie smite fajna gierka warta uwagi, ludzie nie są aż tak "stuknięci" jak w community lol'a, nie wiem jak z rank'ami ale gra na pewno do polecenia i warta uwagi i gry..., a tym bardziej włożenia w tą grę troszku czasu, bo jest co odblokowywać i robić z piniążkami ;3

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Na pewno znajdziesz o wiele więcej ciekawszych zajęć do roboty w Smite, aniżeli dalej siedząc w lol'u.

Możesz masterować lvl'e bogów, zbierać achievementy na Steam, często są organizowane eventy - przykładowo teraz od 16 do 22 będzie trwać event o nazwie "7 Days of Saturnalia".

Gdzie będziesz miał do wygrania po 40 gemów za każdy wygrany tryb + double worshippersy + double exp + każdego dnia będzie przecena bogów/skinów z któregoś z panteonów.

Jeżeli chcesz zacząć, to teraz będzie na to dobry moment. Omijaj rankedy jak ognia, a przynajmniej dopóki hirez nie naprawi matchmakingu, ponieważ aktualnie on nie istnieje.

Nie za kazdy tryb, a za jeden dziennie. Mozesz wygrać tylko 280 gemów przez 7 dni, a nie 2240
Opublikowano

Zdecydowanie uważam, że warto. Jest to jakaś tam odskocznia od szablonowych produkcji, które wypełniają rynek gier.

Osadzenie Smite w świecie bóstwa (aspekcie mitologicznym) dodatkowo sprawia, że z rozgrywki płynie jeszcze jakiś pożytek. 

Osobiście mogę polecić owoc pracy Hi-Rezu i zachęcić do odwiedzenia świata bogów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...