Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm, no tak niezbyt wiedziałem gdzie ten temat wstawić, a że związane jest to z cs:go, no to tu jest chyba najodpowiedniejszy dział.

Grałem sobie ostatnio na http://csgodouble.com, kiedy przegrałem wszystko (jakieś tam 4 euro, ale zabawa przednia! :D) postanowiłem że stworzę symulator tego xD No i jest.

Trochę zdjęć może bo pewnie myślicie "o czym on k***a pierdoli??":

l0xzbm.jpg

s2k3it.jpg

tan3at.jpg

du3int.jpg

en8k7d.jpg

Niektórych rzeczy (np. ta lista userów którzy wpłacili więcej niż 1000 punktów) nie dało się zrobić podobnie, albo musiałbym poswiecic wiecej czasu nad tym niż to warte.

Generalnie myślę że wygląda fajnie, a Wy, co o tym myślicie? Dajcie znać jak coś potestujecie, bywajta!

Download:

https://www.dropbox.com/s/iuzj3qjinhu1c04/setup.exe?dl=0

Skan: UWAGA, JAKIEŚ GÓWNO (QIHOO??) POKAZUJE ŻE JEST TAM WIRUS, MOŻE DLATEGO ŻE TO WSZYSTKO ŻYJE I MA MNÓSTWO TIMERÓW. PRZYSIĘGAM NA BANA NA ŻYCIE I MPC ŻE NIC TAM NIE MA, ADMINISTRACJA MOŻE SPRAWDZIĆ.

https://www.virustotal.com/pl/file/1d7115f473257139d9cc4bd5815b2693eeb747e5df8b9f0895e37556da6e9ca1/analysis/1450110898/

PAMIĘTAJCIE O OTWIERANIU ZA POMOCĄ ADMINISTRATORA, BO WYWALI BŁĄD Z ZAPISEM GRY! :D

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nt Grzegorz, ty jesteś znany z hackowania w minecraft. Myślałeś że co? A z tym wirusem? Qihoo-360 to jeden z najlepszych programów antywirusowych. Sam posiadam.

ciekawy pomysł. Najlepiej jakbyś zrobił to w wersji przeglądarkowej.

Opublikowano

nt Grzegorz, ty jesteś znany z hackowania w minecraft. Myślałeś że co? A z tym wirusem? Qihoo-360 to jeden z najlepszych programów antywirusowych. Sam posiadam.

ciekawy pomysł. Najlepiej jakbyś zrobił to w wersji przeglądarkowej.

No, chciałbym umieć pisać strony... C;

Ale dzięki dzięki

Opublikowano

wykrywa wirka muj mc cafee

To usuń "swujego" McAfee.

Mam 150k wyplacisz kose?

No, jak dodam Withdrawa to będziesz mógł nacieszyć się wyimaginowaną kosą! Gratuluje! :D

Super ziomek :D Mogę poczuć się jak prawdziwy bogacz. 

Polecam grę ;)

Dzięki! :)

­

Opublikowano

Mam mały problem. Kiedy chce coś zrobić wyskakuje komunikat: "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknięta. Odmowa dostępu do ścieżki C:\program files\csgodoublesimulator\game0.txt" Oraz dodaje jeszcze szczegóły

System.UnauthorizedAccessException: Odmowa dostępu do ścieżki „C:\Program Files (x86)\CSGODouble Simulator\game0.txt”.

w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)

w System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)

w System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize)

w System.IO.File.Create(String path)

w CSGODouble_Simulator.Game.Game_Load(Object sender, EventArgs e)

w System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)

w System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()

w System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)

w System.Windows.Forms.Control.CreateControl()

w System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)

w System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)

w System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)

w System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)

w System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)

w System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)

w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)

w System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)

w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)Mam mały problem. Kiedy chce coś zrobić wyskakuje komunikat: "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknięta. Odmowa dostępu do ścieżki C:\program files\csgodoublesimulator\game0.txt" Oraz dodaje jeszcze szczegóły

System.UnauthorizedAccessException: Odmowa dostępu do ścieżki „C:\Program Files (x86)\CSGODouble Simulator\game0.txt”.

w System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)

w System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize)

w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

76561198099639337.png

Jestem nowy

Opublikowano

Mam mały problem. Kiedy chce coś zrobić wyskakuje komunikat: "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknięta. Odmowa dostępu do ścieżki C:\program files\csgodoublesimulator\game0.txt" Oraz dodaje jeszcze szczegóły

w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)Mam mały problem. Kiedy chce coś zrobić wyskakuje komunikat: "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknięta. Odmowa dostępu do ścieżki C:\program files\csgodoublesimulator\game0.txt" Oraz dodaje jeszcze szczegóły

w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Przecież mówiłem, żeby otwierać za pomocą administratora bo nie ma dostępu do plików...

­

Opublikowano

To moze jak umniesz to zrob na telefon bo mozna przynajmiej z kolegami zagrac np tak jak z case clickerem a na kompie to wiekszoscia ludzia sie nie bedzie gralo bo mozna grac na tym zwyklym jak sie ma kase a zamiast tego to juz lepiej se pograc w csa(przynajmiej ja uwazam)

Opublikowano

To moze jak umniesz to zrob na telefon bo mozna przynajmiej z kolegami zagrac np tak jak z case clickerem a na kompie to wiekszoscia ludzia sie nie bedzie gralo bo mozna grac na tym zwyklym jak sie ma kase a zamiast tego to juz lepiej se pograc w csa(przynajmiej ja uwazam)

Może kiedyś się zrobi, na razie zobaczymy czy wersja komputerowa jakoś się spodoba.

­

Opublikowano

http://prntscr.com/9euqlg

Odpalam za pomocą admina.

Poprawnie zainstalowałeś program? To znaczy czy masz folder CSGODouble Simulator w Program Files (x86)

Jeżeli tak, to zainstaluj program ponownie, lub sprawdź czy na pewno plik się tworzy, może masz jakąś blokadę przed ukrytymi plikami? (Bo to jest ukryty plik)

Aczkolwiek jest tam napisane że ,,części ścieżki'' więc podejrzewam że coś poprawnie się nie zainstalowało.

A, i jeżeli instalujesz na innym dysku niż C, to może być kłopot. Nie dodałem wsparcia dla innych dysków - co jest moim błędem i na pewno to poprawię.

Po co to komu? to tak jak symulator otwierania skrzynek... bez sensu... xD

A ja wiem? Można chwilę się pobawić i sprawdzić szczęście :)

­

Opublikowano

Przecież mówiłem, żeby otwierać za pomocą administratora bo nie ma dostępu do plików...

­

Myślałem że jak jestem jako admin zalogowany to się odrazu włączy jako admin. Musiałem jednak zaznaczyć jeszcze opcję przy uruchamianiu.

A jak zmienić nazwę i awatar

76561198099639337.png

Jestem nowy

Opublikowano

Jest to wirus nie dajcie się zwieść antywirusą, bo one nie wykrywają większości złośliwego oprogramowania. Gość prosi o otwierania z prawami admina, aby łatwiej było mu przejąć kontrole nad waszym komputerem.

:v korwin na avatarze wszystko wyjaśnia :v :v :v :v

@topic

Bardzo świetny symulator, tylko losowanie nie jest takie jak na csgodouble, ale stawiam, że tego nie da się zrobić :)

76561197963952284.png

Opublikowano

Jest to wirus nie dajcie się zwieść antywirusą, bo one nie wykrywają większości złośliwego oprogramowania. Gość prosi o otwierania z prawami admina, aby łatwiej było mu przejąć kontrole nad waszym komputerem.

Słowa rzucone na wiatr.

Udowodnisz, to porozmawiamy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

:v korwin na avatarze wszystko wyjaśnia :v :v :v :v

@topic

Bardzo świetny symulator, tylko losowanie nie jest takie jak na csgodouble, ale stawiam, że tego nie da się zrobić :)

No niestety, było by to naprawdę bardzo trudne. Ale będę tą animację ruletki jeszcze ulepszał, bo jak na razie trochę kijowo działa.

Mam pewniem problem, typo prosi na chacie o coinsy zeby mu wyslac komenda /send, niestety jak sie okazuje komenda /send nie dziala, napraw to, bo mi sie przykro robi jak na niego patrze

Haha, dodam! :D

//EDIT

UPDATE 1.0.3.5

CHANGELOG:

• Naprawiono błędy po zakończeniu rundy (zła kalkulacja dodanych i straconych punktów pod przyciskami do obstawiania)
  • Naprawiono czat, od teraz wszystkie wiadomości botów (przykro mi jak zepsułem komuś wiarę że to prawdziwi ludzie) są na czarno (wcześniej były na szaro, lub się bugowały).
  • Dodano komendę /send <steamID> <amount>, nie działa na prawdziwych użytkowników gry. ( @Xaariel )
  • Naprawiono listę użytkowników dających więcej niż 1000 punktów. (Gdy dałeś np. 200, również dodawało Cię do listy.
  • Dodano wiadomość informującą użytkownika o wymaganych uprawnieniach administratora.

Aby pobrać aktualizację należy wejść w ten link i pobrać patcha: UWAGA! Pamiętaj aby najpierw zainstalować pełną wersję, jest to jedynie patch zamieniający plik .exe!

https://www.dropbox.com/s/jz4w9nxo32e00fl/patch.exe?dl=0

Skan patcha 1.0.3.5:

https://www.virustotal.com/pl/file/d1fdc2ea2e28102dd23393c34e55886dbfcf679edbd950fbeb1911c9b1a82826/analysis/1450366461/

Jak widać, znowu jakieś dziwne gówno uważa to za wirus, nie martwcie się tym.

Pamiętaj również żeby nie tworzyć nowego skrótu na pulpicie, masz już jeden, prawda?

xmc4u7.jpg

Have fun!

@Xaariel @Tremo @unbandatvac @steelie @Brawley83 @Necek123 

@1361622928-U485574.pngyang20

­

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...