Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka to mapa?

EnderGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Poszukuję epickiej mapy na cs 1.6 która była kiedyś na paintballu pewnego serwera. 

Opis : Resp TT znajduje się w domku na wzgórzu, gdzie są hosty. Można wejść na dach. Na dworze  są stoliki z parasolami. Jest zejście do kopalni przez którą można zejść na spawn ct. Ct respią się na dole. Mogą wejść do miejsca, gdzie jest kolejka górska i przejechać nią do góry na granice spawnu TT. Tak samo tt mogą wejść do pomieszczenia gdzie jest ta kolejka. Z góry dzięki. Jeszcze dodam, że to jest mapa zimowa.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

A wie ktoś jak się nazywa mapa gdzie jest mcdoland's i jeden spawn to droga gdzie są kontenery obok restauracji mc, a w środku jest normalnie restauracja, są ubikacje, a na zapleczu (chyba) tam są pudełka i na jednym z nich stoi radio i z niego wydobywa się muzyka typu "tacz tiricz" :D. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...