Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe + Client + Grafika PSD + domena

Keizzy™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grafika piękna nie rozumiem ludzi po co taki coć na MPC Forum udostępniają.

bo nie są skurwiałymi mendami? dziwna mentalność, jak na mpc coś wlatuje to źle, jak nic nie ma to źle. Na zagranicznych forach jak coś jest słabe to idzie konstruktywna krytyka i jest postęp, a jak coś dobrego to nikt nie pisze "dlaczego to udostępniłeś", gardzę takim podejściem. Co do grafiki miała iść na mój serwer (od Majch3ra). Grafik dobry jako grafik, jako osoba spierdolizna. Prawie na miarę Małysza.

Opublikowano

bo nie są skurwiałymi mendami? dziwna mentalność, jak na mpc coś wlatuje to źle, jak nic nie ma to źle. Na zagranicznych forach jak coś jest słabe to idzie konstruktywna krytyka i jest postęp, a jak coś dobrego to nikt nie pisze "dlaczego to udostępniłeś", gardzę takim podejściem. Co do grafiki miała iść na mój serwer (od Majch3ra). Grafik dobry jako grafik, jako osoba spierdolizna. Prawie na miarę Małysza.

ktoś włożył w to masę prasy w tym przypadku Kiezzy.

Jak dla mnie to nie ma sensu aby takie coś wrzucać na MPC.

Opublikowano

ktoś włożył w to masę prasy w tym przypadku Kiezzy.

Jak dla mnie to nie ma sensu aby takie coś wrzucać na MPC.

Ale że takie rzeczy są dla Ciebie ewenementem no to pozdro dla Ciebie, jego praca = jego towar = jego wola.

Opublikowano

Ale że takie rzeczy są dla Ciebie ewenementem no to pozdro dla Ciebie, jego praca = jego towar = jego wola.

OKej może i masz coś racji lecz grafika jest piękna i było by szkoda jej wrzucać moje zdanie.

Opublikowano

Jeżeli autor wyrazi zgodzę mogę Ci to udostępnić :)

Lecz autor też nie napisał ,że nie można tego gdzieś indziej udostępniać :)

Więc jak na moje rozumowanie możesz dać reup :)

PandoraMT2[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...