Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe + Client + Grafika PSD + domena

Keizzy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim ;)
Na wstępie odradzam wam jakąkolwiek współpracę z Majch3rem [Marcinem] gdyż jest to oszust i tyle
nie zapłacił za grafiki pod serwer które wziął więc udostępniam wszystkie PSD jak i same pliki + client których byłem współtwórcą :)
Pliki są w 80-90% skończone wymagają małych poprawek są one oparte o pliki mortyriusza.
jeżeli ktoś jest zainteresowany domeną proszę o kontakt na PW lub do PanTroian  ;)

Design : 

https://mega.nz/#!QxNmULgT!Xb3a5pHqIlh0Puj8Uqv8HGaSrZnOzXMEyA55Y6ctEDM

Skan designu : 

28795233085561980254.jpg

Download : 

https://mega.nz/#!lchygZIZ!kuEEd-E2mRxdePeUKmcniMxqqRNssA-Swk02UInCVXU

Skan plików : 

51827452412158264934.jpg

Zdjęcia PSD :
W paczce znajduję się :
- Client
- Autopatcher
- i wiele innych psd

Strona www :
home_website.png

Logowanie Clienta : 
Login_UI.png

Pozdrawiam !

#OpParis

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jESTEŚ  załosny kOLEŚ, gdybyś się wywiązał z umowy jaka była i tROIAN (tY dostałeś hajs za grafikę, tROIAN za pliki arione. Marcin uczciwie chciał domenę do całego projektu) by nie udawał greka  to by Majcher nie był zmuszony cofać wysłanych Ci pieniędzy. Poniżasz się i szczerze dobrze. Mam nadzieje że wasz metinowy bizens upadnie darmozjady.

kEIZZY = jEMILO

Życzę kolejnych udanych przekrętów, dużo dzieci i żeby wam się tak udawało w życiu jak się wam udają przekręty.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Nie masz source więc nic nie zrobisz na nich.

Ty już także. Grafika nawet spoko, nie rozumiem takich wstawek sami marnujecie swoją pracę, ale dobra.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

grafikę z klienta można w pełni używać czy są jakieś zastrzeżenia do niej?

Używaj jak chcesz i kiedy chcesz :)

#OpParis

Opublikowano

Znam Majch3ra bardzo dobrze i zapewniam was, że nie jest żadnym oszustem.

Raczej rozlicza się z każdym kto wywiązał się z danej umowy, a nie zaleciał sobie w kulki.

Oczernić jest łatwo przyznać do własnego błędu trudno .

2l9ia0h.jpg

MÓJ KANAŁ: Nikola4207

Opublikowano

@CwelTroian, co Ty na to żebym udostępnił tutaj source do arione żeby ludzie mogli sobie zablokować te błędy typu przenieś miecz +9 na kowala i wywali serwer albo komendy itd?

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

@CwelTroian, co Ty na to żebym udostępnił tutaj source do arione żeby ludzie mogli sobie zablokować te błędy typu przenieś miecz +9 na kowala i wywali serwer albo komendy itd?

Jak takie błędy miałeś to ja nie wiem skąd te src wziąłeś xD xD

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

src arione => src mortyriusza [ Cyca ] xD co ty myślisz że to był mój src? ja tylko poprawiłem src mortyriusza :D nie ryzykował bym dania swojej pracy osobie która nie ma zielonego pojęcia o programowaniu 

Backdory w komendach ? Śmieszny jesteś jeżeli twoim zdaniem to jest dobra metoda robienia backdorów to ku**a propsy dla Ciebie :)

ps swoje pro elo bagi komend możesz blokować w pliku CMD jak byś nie wiedział  :)

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Jak takie błędy miałeś to ja nie wiem skąd te src wziąłeś xD xD

Ponieważ Majch3r zapłacił za cały projekt arione a pliki trafiły tutaj. Majch3r posiada src i pliki serwerowe od dawna, teraz miał zamiar się dogadać jemilo i postawić to arione niestety chcieli go zrobić w c***a dali mu grafike a domeny nie. Jeżeli udostępnie tutaj source to cweltroian nie będzie nikomu potrzebny i nie będzie więcej robił nikomu problemów.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Co na tym forum się odpier***? Zachowujecie się jak 10 latki nie lepiej takie problemy wyjaśnić przy butelce jak chłop z chłopem? Co ja tam wiem... 

Grafika nawet nawet.  

Opublikowano

Ponieważ Majch3r zapłacił za cały projekt arione a pliki trafiły tutaj. Majch3r posiada src i pliki serwerowe od dawna, teraz miał zamiar się dogadać jemilo i postawić to arione niestety chcieli go zrobić w c***a dali mu grafike a domeny nie. Jeżeli udostępnie tutaj source to cweltroian nie będzie nikomu potrzebny i nie będzie więcej robił nikomu problemów.

Udostępnij proszę to jest zwykłe src takie jak na Dreikonie xD ono już było na mpc i link dalej gdzieś jest ;)

Co na tym forum się odpier***? Zachowujecie się jak 10 latki nie lepiej takie problemy wyjaśnić przy butelce jak chłop z chłopem? Co ja tam wiem... 

Grafika nawet nawet.  

Ja chciałem to nikt nie przyszedł :-(

​C**j mnie co zrobicie z plikami czy grafiką ja jej nie udostępniłem to nie mój problem :) chcesz wstawiaj src wkurwisz tylko Majch3ra a nie mnie bo to nie moje :-)

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Udostępnij proszę to jest zwykłe src takie jak na Dreikonie xD ono już było na mpc i link dalej gdzieś jest ;)

Ja chciałem to nikt nie przyszedł :-(

Nikt Cię nie lubi p********y idioto.

Opublikowano

JAK WSTAWIASZ JAKIEŚ SSY TO CHRONOLOGICZNIE I CAŁOŚĆ NIE WYCIĄGAJ Z KONTEKSTU

PŁATNOŚĆ WSTRZYMANA BO NIE WYWIĄZALIŚCIE SIĘ Z UMOWY.

1ufc3s.jpg

CO TU JEST NIE UCZCIWEGO?

lxh0d4.jpg

CHODZIŁO O TO ŻE STRONA BEZ ZAKODOWANIA BO MIAŁEM TO ZROBIĆ JA - MAJCHER MI TO ZLECIŁ

r12j9h.jpg

GROZIŁEŚ MU ŻE NAPISZESZ ZIELSKOWI ŻE MAJCHER GO ZROBIŁ W C***A - JAK SKORO Z NIM NIGDY NIE WSPÓŁPRACOWAŁ?

ynl6p1.jpg

CO TO MA BYĆ WGLE?

d8myp4.jpg

triihp.jpg

TO RÓWNIE DOBRZE MOGŁEŚ SOBIE NAPISAĆ Z CWELTROIANEM

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Ciołku nic zamazany ze względu ja jego reputację w internecie...

Co za k***a gimbus wypierdalaj do spania bo dobranocka już była a nie posty nabijaj 

#OpParis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...