Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinCerity - Technik Twojego forum!

SinC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Mateusz mam 17 lat. Pochodzę z woj. Mazowieckiego. Zajmuję się stawianiem od podstaw forów dla Twoich potrzeb. Jesetm skłonny podjąć współprace, przy w większości gotowym projekcie, ponieważ nie zamierzam robić projektu na coś co wogóle nie wystartuje. Oferuję 100% doświadczenie oraz wykonam twoje wszelkie prośby techniczne dotyczące forum. Posiadam ts3, sprawny mikrofon, więcej informacji podaje już na prywatnej wiadomości tutaj na forum. Można rownież spotkać mnie na gg 46176396.

~Forum jest stawiane na silniku IPB

Opublikowano

odświeżam, proszę z propozycjami raczej na forum na pw pisać, bo na gg serio rzadko jestem ;)

Opublikowano

Ogłoszenie super, po prostu nie mam słów, tak strasznie mi się podoba. 

Dzięki :yay: :yay:

reff

Opublikowano

To ma być żart? Ogłoszenie nieestetyczne, za przeproszeniem ch**a się z niego dowiedziałem. Jakie masz zdolności, na jakim silniku pracujesz..czy umiesz edytować style,, pisać nowe pluginy i edytować je. Zero. Nie polecam.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

To ma być żart? Ogłoszenie nieestetyczne, za przeproszeniem ch**a się z niego dowiedziałem. Jakie masz zdolności, na jakim silniku pracujesz..czy umiesz edytować style,, pisać nowe pluginy i edytować je. Zero. Nie polecam.

To chyba nie umiesz czytać, ponieważ jest napisane więcej informacji na prywatnej wiadomości, ogłoszenie napisane zwięźle i na temat. :yay: :yay:

'wykonam twoje wszelkie prośby techniczne dotyczące forum" to chyba odpowiada na większość twoich banalnych pytań. A zapomniałem, pracuję na ipb :)))))

Opublikowano

Uważaj, bo będzie komuś się chciało pisać. Są też inni, nie zapominaj :). Jak sądzisz, są dwa ogłoszenia. W jednym jest wszystko ładnie opisane co i jak. A drugie to jest twoje. Kogo wybierze zainteresowany?

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Uważaj, bo będzie komuś się chciało pisać. Są też inni, nie zapominaj :). Jak sądzisz, są dwa ogłoszenia. W jednym jest wszystko ładnie opisane co i jak. A drugie to jest twoje. Kogo wybierze zainteresowany?

Jakoś piszą do mnie i nie narzekam :)

reff

Opublikowano

­Jakieś fora, na których pracowałeś?

Próbki styli?

Jakie próbki styli? :lenny:  Nie robie desingow pod forum, jedynie co to moge je edytować pod potrzeby administracji.

Eliteserver.pl (nie istniejące już)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...