Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie fmsów do+9 zwykłymi bodziami?

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wpadłem na pomysł żeby dropić fmsy i riby+0, mieszać w nich średnie (ze skrzyń na 20lvl) i jak wpadnie cos fajnego to ulepszać bodziami ze skrzyń na 30lvl :P Pytanie: ile tych bodzi bedzie mniej wiecej potrzebnych na zrobienie 1 fmsa? :P

Opublikowano

Zależy od szczęścia. Czasem Ci ulepszy 9 bodziami a czasem z 200 pójdzie. Ogólnie , jeżeli chcesz ulepszać bodziami ze skrzyń to czemu nie , w końcu nic nie płacisz. Ja kiedyś ulepszyłem fms od +0 do +9 z 10 bodziami a na następny dzień wydałem ponad 250kk na bodzie żeby jelonka na +9 zrobić ( czyli jakieś 100 bodzi ).

Opublikowano

Ja bym proponował kuć riby / FMS'y na + 5/6 a do +9 bodziakami i potem dopiero zacząć mieszać.

Niezły zarobek by odrobinie szczęścia :)

Opublikowano

Proponuje robić pierw u kowala do +4/5 max już do +6 i potem bodziami, chyba że są już jakieś porządne średnie, więc będzie trzeba się już przemęczyć bodziami od +0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...