Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym laptopie?

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może mi ktoś ukazać najlepszego laptopa do grania za 1500zł? Wiem, że brzmi śmiesznie.

Yo!

Opublikowano

To mozesz odstać zdecydowanie lepszy w tej cenei

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Nie istnieje dobry laptop do gier do 1500zł, dziękuję, dobranoc. Nie kupisz dobrego laptopa do tej kwoty, by mieć dobry i  grać to myślę, że 2,5-3k PLN minimum. W tej cenie możesz liczyć jak już to na jakieś 30-40 fps co przy laptopie często kończy się gubieniem fps i ścinanie. Myślę, że lepiej złożyć PC i dołożyć jeszcze 500zł, czyli 2k PLN i spokojnie sobie pykać :D

:O Ja mówiłem, że przez allegro nie może? :D Gdzie? Nic o tym nie mówiłem, więc czytaj trochę ze zrozumieniem. Podałem cenę, którą opłaca się wydać przy laptopach, jak wspomniałeś jest starszy, mniej wydajny, tak się dzieje z laptopami, które są tańsze,  PC-ty też to dotyczy, ale w dłuższej skali czasu. Oczywiście droższe też, ale tak samo w dłuższej skali czasu. Wiem to, bo sam mam laptopa. Mam za 2,5k i służył mi dobrze przez 3 lata, robiłem na nim wszystko. Jeśli kupisz laptopa za te 1500 to wiedz, że za nie długo czeka cię zmiana, jak dla mnie wydatek bez sensu. Z laptopami trzeba być przezornym zwłaszcza nie składanymi przez ciebie.

@Następna sprawa, czy ja mówiłem, że mu nie pójdzie? :D Pytał się nie tylko o Lola, ale też o gry bardziej wymagające i to wam jakiekolwiek upomnienie się należy, nie czytacie, a piszecie + @CiasteczkoMen  za powtarzanie słów powinien być warn, ja za normalną wypowiedź dostałem warna :v Czy jakieś moje słowo jest sprzeczne z rzeczywistością? Nie, ale jak się chodzi do gimnazjum i uczy się dopiero polskiego to co się dziwić <.<

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Trivor @costrume @InfinityBilon A gdzie ma kupic? Szkoda, lapka nawet mogles brac, nie byl zly, cs go by na luzie szedl, pewnie gdzies HD + srednie 80fps+ mysle, ale nie jestem w stanie dokladnie powiedziec. 

Na i3 3110m + 4gb ram ddr3 1600mhz (w jednej kosci) z igpu intel hd 4000 ofc mialem przed wieloma aktualizacjami 60fps+, teraz juz mniej, ale sprzet jest duzo slabszy a bylo gdzies tak jak mowicie, po co wciskacie brednie? 

Mam nadzieje, ze dostaniecie za glupote jakies ostrzezenie chociaz #report. 

Autorze, laptopow jest za duzo aby wszystkie przeszukiwac, jednak szukaj czegos z dedykowana karta graficzna (zaznacz sobie w szukajce allegro po prawej), oraz czyms co ma przynajmniej i5 2xxx badz i3 3xxx/4xxx (ale MUSI byc dedykowana karta, ogarnieta, mozesz patrzec na testy zawsze jak cos znajdziesz), zeby nie byly to procesory np niskonapieciowe, ktore zuzywaja malo energii ale sa malo wydajne (np z koncowka "U") 4gb ram styknie.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Z używek w cenie 1200 zł dostaniesz i3M + GF740m który by był znaczie wydajniejszy

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

@Trivor @costrume @InfinityBilon A gdzie ma kupic? Szkoda, lapka nawet mogles brac, nie byl zly, cs go by na luzie szedl, pewnie gdzies HD + srednie 80fps+ mysle, ale nie jestem w stanie dokladnie powiedziec. 

Na i3 3110m + 4gb ram ddr3 1600mhz (w jednej kosci) z igpu intel hd 4000 ofc mialem przed wieloma aktualizacjami 60fps+, teraz juz mniej, ale sprzet jest duzo slabszy a bylo gdzies tak jak mowicie, po co wciskacie brednie? 

Mam nadzieje, ze dostaniecie za glupote jakies ostrzezenie chociaz #report. 

Autorze, laptopow jest za duzo aby wszystkie przeszukiwac, jednak szukaj czegos z dedykowana karta graficzna (zaznacz sobie w szukajce allegro po prawej), oraz czyms co ma przynajmniej i5 2xxx badz i3 3xxx/4xxx (ale MUSI byc dedykowana karta, ogarnieta, mozesz patrzec na testy zawsze jak cos znajdziesz), zeby nie byly to procesory np niskonapieciowe, ktore zuzywaja malo energii ale sa malo wydajne (np z koncowka "U") 4gb ram styknie.

Dokładnie. Ja mam laptop z i3 3217U i GT 740M i grałem na nim bez problemu w CSa GO na 60fps medium ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...