Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą gracie? Dlaczego?

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zapytać Was jaką gracie klasą w ELOA i dlaczego wybraliście oraz jak wrażenia.

Ja gram magiem, ogólnie jest mi bardzo przyjemnie grać, mimo, trochę niższego defensa od innych, mam dobry DMG, co sprawia, że dzięki licznym stunom i spowolnieniom czy też zamrożeniom przeciwnicy (moby) nie mają do mnie startu, tylko trochę gorzej jest jak się przyluruje ich i za bardzo się wciągnę.

Ogólnie Mag ma bardzo dużo obszarówek co stawia go na moim piedestale, bo mogę atakować liczne grupy mobów z prawie każdego skilla. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Assasin Warrior - wybrałam, bo wygląda chyba najnormalniej ze wszystkich postaci. xD Bije z bliska, jedna broń to takie szpony.  B) Zdarza się paść, ale rzadko, bo #uniki. Gdyby biła jeszcze z daleka to byłaby idealna, bo lubię postacie atakujące z dystansu. xD

Opublikowano

Chciałam spróbować innej klasy niż ciągły mag. Wbiłam 11 lvl na Warrior i przerzuciłam się na Psychic, ponieważ ma możliwość leczenia siebie oraz sojuszników. O dziwo, dmg nie ma złego i jest wytrzymały.

Opublikowano

Gram magiem, puki co jest ok, jednak z solowaniem dungeonów mam spore problemy :P

Bo w tej grze chodzi o to, żeby nabyć umiejętność unikania skilli przeciwników. :D Podejrzewam, że każdą postacią z EQ wydropionym z mobków byś miał problem. Może napisz tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1493957-szukasz-przyjaci%C3%B3%C5%82-do-gry-rekrutujesz-do-gildii-napisz-tutaj/i ktoś się zgłosi żeby razem z Tobą pograć? Poza tym przecież jesteś w Husarii.  B)

Opublikowano

Gram magiem, puki co jest ok, jednak z solowaniem dungeonów mam spore problemy :P

puki puki puki puki

Gram blood knightem, w sumie postać taka 5/10, bo miał być z niego tank, ale średnio póki co się sprawdza. Dmg może nie jest powalający zbyt patrząc na inne klasy o podobnych levelach, ale sama postać jest dość fajna. :v Bardziej polecam maga, bo lepiej sprawdza się na wyższych lv nawet podczas gry solo.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak na razie gram magiem. 22 lvl już nabiłem, a ze solowaniem dungów nie ma jakichś większych problemów. Myślałem o Assasin Warrior, lecz postanowiłem wybrać coś bardziej standardowego i dopiero później ewentualnie zagram assasinem. Mag ma spory dmg (jak to większość magów w grach) i dodatkowe skille to ucieczki czy uników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...