Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam paru mang

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukam:

1. Mangi podobnej do Yamada-kun no 7-nin no Majo. Czekanie na kolejne chaptery mnie dobija, a ja chce wiedzieć co jest dalej.

2. Jakiejś fajnej magi z gatunku szkoła, romans, bez haremu/ecchi.

3. Coś podobnego do Akame Ga Kill, gdzie są dosyć przejrzyście narysowane walki.

4. Jakiegoś wciągającego thillera, może coś policyjnego, coś jak Death Note, nie wiem, dużo mang nie przeczytałem w życiu

Mangi które czytałem/czytam:

Yamada-kun no 7-nin no Majo

Death Note

Akame ga Kill

Nisekoi

Kimi ni Todoke

Czytam w języku angielskim, więc nie muszą być tłumaczone na polski. Również cieszyłbym się jakby te mangi były dostępne na mangafox.com.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

4. Monster.

Coś o tej serii mógłbyś opowiedzieć? Jest bardziej dynamiczna od anime?

Myślę, że to może Cię zainteresować: 

Kakegurui 

Sporo rozkminek, bohaterka jest nad wyraz inteligentna, gra toczy się o twoje życie, psychologiczne.... 

Dzięki, zaraz sobie zobaczę co z czym się je.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Coś o tej serii mógłbyś opowiedzieć? Jest bardziej dynamiczna od anime?

Dzięki, zaraz sobie zobaczę co z czym się je.

Nie wiem, oglądałem tylko anime, które bylo świetne, slyszalem, ze manga jest ciut lepsza, ponoć nie czuć tego momentami przeciągania tylko wszystko sobie idzie do przodu i ma się ochote to śledzić. Jak jest, powtórze sie - nie wiem, nie czytalem. Sama ocena mangi na malu, czyli meanscore 9,04, czyli 5 najwyżej oceniana manga - sugeruje, ze to porządny, dobry tytuł.
Opublikowano

Nie wiem, oglądałem tylko anime, które bylo świetne, slyszalem, ze manga jest ciut lepsza, nie czuć tego momentami przeciągania tylko wszystko sobie idzie do przodu. Jak jest, powtórze sie - nie wiem, nie czytalem. Sama ocena mangi na malu, czyli meanscore 9,04, czyli 5 najwyżej oceniana manga - sugeruje, ze to porządny, dobry tytuł.

Kierowanie się oceną na malu może dać raka, naprawdę.

Wolałbym żeby opinie o mandze były tutaj pisane przez osoby, które tę mangę czytały.

Opublikowano

Polecam Ci "Platinum End" - są dopiero 2 chaptery, manga autorstwa twórcy "Death Note" i "Bakumana". 

Coś w stylu Mirai Nikki, ale główny bohater nie jest taki no, cipowaty, nie jest frajerem.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Polecam Ci "Platinum End" - są dopiero 2 chaptery, manga autorstwa twórcy "Death Note" i "Bakumana". 

Coś w stylu Mirai Nikki, ale główny bohater nie jest taki no, cipowaty, nie jest frajerem.

Wiem, zacznę to czytać jak wyjdzie 30 chapter, bo takie 2 chaptery to maało, ale dzięki za przypomnienie.

Opublikowano

ref

@1373230489-U611928.pngselweron mógłbym ciebie prosić o odpowiedź?

Nie.

Znudziło mi się wałkowanie w kółko tego samego, niech ci moderator anime pomoże od czegoś tu jest i on zawsze wie najlepiej...

ciągle warny dostaje

Opublikowano

Nie.

Znudziło mi się wałkowanie w kółko tego samego, niech ci moderator anime pomoże od czegoś tu jest i on zawsze wie najlepiej...

ciągle warny dostaje

I za tego posta pewnie tez od tego zjeba dostaniesz warna xD
Opublikowano

Nie.

ciągle warny dostaje

Rozumiem jakby to armoro dostawał warny, ale nie jedna z najbardziej pomocnych osób w dziale. Szacunek do moderatorów powoli umiera.

/

W takim razie proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...