Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z banem na Metin2.PL?

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[email protected] przez gfsrv.net 
28.11
cleardot.gif

cleardot.gif
cleardot.gif
do mnie
cleardot.gif

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto playboyxxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Uzywanie zewnetrznych programow - trolLxxxxx - s52

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie pl.metin2.gameforge.com.  dlaczego są 2 konta podane ten trollXXX. Nie ogarniam bo te 2 postki nie handlowaly ze sobą.A 2 sprawa ostatni raz bocilem playboyem 2 tyg temu bodajze.A ban polecila teraz i to jest dizwne.Bo 2 konta zostaly wymienione.A do tego troloouxxxx nie mam emaila :P

/niereg. sygna

Opublikowano

Jednak ten nasz team metina jest niedoceniany ;)

Bociłes? Bociłeś!

Nawet się nie odwołuj...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Jednak ten nasz team metina jest niedoceniany ;)

Bociłes? Bociłeś!

Nawet się nie odwołuj...

ja szukam haczyka,jak to jest porobione.Bo się pogmatwałem w tym.

/niereg. sygna

Opublikowano

Gdyby to były logi to 2 konta nie byly by wymienione w emailu.Poza tym jedno bylo u redow drugie u niebieskich.Poza tym jak y wyciekly logi to gg banuje z automatu...

/niereg. sygna

Opublikowano

Mi zbanowali dwa konta których nie używałem bardzo długo (bo zapomniałem o nich xD) I przyszło mi że zostały pobanowane 4 konta.

Perm - Nie używane x2.
do 24.12.15 - Likan na którego tak samo się nie logowałem dość sporo.
i znowu do 24.12.15 - o dziwo nie zbanowali mi konta 13 poziom mentala permamentnie a po przez handel z botami handlowałem xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...