Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ludzie byliby zainteresowani usługą? Tańsza sprzedaż paczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się spytać, czy na tym forum, byliby ludzie zainteresowani tańszym kupnem paczek do Hearthstona. Cena jaką zastanawiałem się, za 40 paczek, to 70% ich wartości, czyli jakieś 130-140zł. Dla wielokrotnych kupujących, przewidywałbym zniżki. Czy znaleźli by się ludzie zainteresowani taką ofertą? Piszcie w komentarzach.

Opublikowano

temat powinien isc do kasacji jak chcesz sprzedawac to nie tu

Dlaczego miałby iść do kasacji? Rozmawiamy tu tylko o pomyśle, nikt tu niczego nie sprzedaje.

Btw. Ty chcesz sprzedawać te bonusowe kod, które dają 1 pakiet? Bo jeśli tak to można użyć ich bodajże 10 na jednym koncie ;d

giphy.gif

Opublikowano

Potrzebowalbym niestety hasla I loginu do battle netu osoby na ktorym mialbym uzyskac paczki. Usluga bylaby nielimitowana, mozna korzystac tyle razy ile sie chce.

Na takie coś to raczej nikt nie pójdzie xD Musiałbyś zdobyć jakoś bardzo dobrą opinie i sprzedawać te pakiety przez np. allegro. Choć i tak pewnie mało kto by się skusił.

giphy.gif

Opublikowano

xpp. Zdecydowałem się na krok powyżej, jeżeli ktoś byłby nie przekonany, zapraszam serdecznie na pw, moge pokazać więcej zdjęć z kolekcji/samych pakietów kart.

Zakaz handlu poza giełdą jest. Usuń link i napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/786-gie%C5%82da-mpcforum/

I nie do końca rozumiem jak chcesz dokładnie przekazać te paczki. Możesz wyjaśnić? ;d

giphy.gif

Opublikowano

Dowolna rzecz ze sklepu hearthstone. Link usunięty, na życzenie exmoderatora. Paczki przekazuje w sposób prosty, loguje się na konto, i w ciągu 15 minut, zakładając że pieniądze są na koncie, przekazuje paczki na konto użytkownika.

Opublikowano

I nie do końca rozumiem jak chcesz dokładnie przekazać te paczki. Możesz wyjaśnić? ;d

Aktualnie wygląda na to, że ma po prostu możliwość taniej kupić takie paczuszki. Też jestem zainteresowany tą kwestią, ponieważ nie chciałbym stracić konta lub tych pakietów za x czasu.

/edycja

@DeidaraPL

A jak z legalnością? Bez jakichś luk itd.? Wcześniej potrafili blokować konta pochodzące z promocji dla X kraju.

Opublikowano

Kupuje taniej, sprzedaje drożej. Nie mam zamiaru podawać metody, moge jednak zapewnić użytkownika na górze, że wykorzystuje ją od pół roku, i jak narazie, pomimo posiadania w 70% złotej kolekcji, i otworzenia kilku tysięcy pakietów, blizzard się mną nie zainteresował. Nie jestem w stanie podać dokładniejszych szczegółów, gdyż wtedy mógłby to robić równie dobrze każdy.

Bez żadnych luk. Ręcze za to. Wszystkie płatności, oraz tranzakcje, które dokonuje, są akceptowane i potwierdzane przez system prepłatności blizzarda, nie ma tutaj mowy o żadnych sposobach ala kradzione karty kredytowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...