Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4Story Multihack V2.6 Dark-Paradise Feat. Superx321

metix98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dzieje mam hacka ściągniętego ale jak włączam grę loguje się wchodzę na postać, włączam hacka ustawiam tam speeda i wszystko to mi to nie odpala w grze co jest. Proszę żeby ktoś pomógł

592a327a5bfcf_post-186070-12740967313.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jest jakiś hack na 32-bitowy system?

Jest VIP od Legolasa (płatny)

Darmowego jeszcze niestety nie ma :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a nie przestał wam działać ten hack? Mam 64 bity, działało ładnie a teraz jak włączam hacka to wywala grę? ktoś wie czemu?

Opublikowano

a nie przestał wam działać ten hack? Mam 64 bity, działało ładnie a teraz jak włączam hacka to wywala grę? ktoś wie czemu?

Była aktualizacja HSa.

off

Opublikowano

pomocy bo jak wlanczam gre to wyskakuje taki blond: start problems have occurred at the hacking block function.(203) to przetłumaczone na polski: problemy zaczną mieć miejsce w funkcji hacking bloku. (203) helpppppppppppppppppppp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ok naprawilem ale mam inne pytanko jest moze ktos powiedziedz w poscie na dole czy jest jakas ajnowsza wersja [4Story] Free [Vip] Hack By Expo_Botter pliz niech ktos da linka albo chodziaz na gg wysle pliz to moje gg 22672636

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu wiec napisze w tym :) Mógłby mi ktoś ulepszyć eq jeśli w tym 2.6v jest skill hack, mogę za to zapłacić np 5g za +16 czy coś takiego :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu wiec napisze w tym :) Mógłby mi ktoś ulepszyć eq jeśli w tym 2.6v jest skill hack, mogę za to zapłacić np 5g za +16 czy coś takiego :P

Ale ty jestes pojebany ..

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Ale ty jestes pojebany ..

Zaraz od takich słów...Zamiast normalnie napisać...

@UP

Co do legolas hacka to można go kupić na stronie Kliknij., a dokładnie nie jestem pewien.

Na twoim miejscu używałbym bezpłatnych hacków bo prędzej czy pózniej ta gra się znudzi.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...