Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość VRAMu, żeby pograć na średnich ustawieniach?

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy ja mam procesor i5-2500 i od dawna zamierzam kupić kartę,ale tu coś trzeba kupić to.I tak ogólnie zauważyłem,że dużo nie gram,monitor starszy(1280x1024 rozdzielczość) więc chyba taki gtx 950 starczyłby?

Opublikowano

Powinien starczyć, ale napisz jaki masz budżet i co siedzi w Twoim komputerze, to może coś by się ogarnęło bardzie wydajnego.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

No tak,wiem,ze monitor to szajs,ale potem do takiego FHD będzie trzeba jeszcze wydajniejszą kartę,żebym spokojnie grał,a do tego procesor też już swoje ma ;x

To jaka będzie najtańsza karta,żeby gry chodziły chociaż na medium?

Opublikowano

polecam gtx 960 4gb od windforce ale to troszku wychodzi za budżet +-150zl

Opublikowano

Ja mam r270x od gigabyte windforce 3x i bo3 chodzi na wysokich w fhd :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

W tym budżecie ja bym brał używanego R9 280x 3GB. Jednak nie wiem, czy jest wydajniejszy od R7 370. @Oski1212 co myślisz? 

Choć ten R7 ma więcej pamięci od R9, jednak R9 to wyższy model. Zależy jak w praktyce.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Taki bazowanie na pamięci to wiesz...

r9 270 jest wydajniejszy od r7 370

??? od kiedy? R7 370 jest lekko wydajniejszy, pradu mniej zre.

W tym budżecie ja bym brał używanego R9 280x 3GB. Jednak nie wiem, czy jest wydajniejszy od R7 370. @Oski1212 co myślisz? 

Choć ten R7 ma więcej pamięci od R9, jednak R9 to wyższy model. Zależy jak w praktyce.

Proste, ze r9 280x>r9 370 i to wyraznie, tyle, ze troche ciezej moze znalezc r9 280x z gwarancja. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

??? od kiedy? R7 370 jest lekko wydajniejszy, pradu mniej zre.

Proste, ze r9 280x>r9 370 i to wyraznie, tyle, ze troche ciezej moze znalezc r9 280x z gwarancja. 

Przeglądnij sobie testy "kolego" ;)

http://pclab.pl/art64399.html

Ciutke,ale jednak r9 270 jest wydajniejszy.No i też zależy w jakiej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...