Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co może oznaczać ta tabliczka po przespaniu się?

borsik3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to wrzcić ale naprawdę to śmieszne nie jest macie tu ssy z minecraft.

post-902508-0-60955100-1449938978_thumb.png

post-902508-0-97051200-1449938987_thumb.png

post-902508-0-12416400-1449939002_thumb.png

post-902508-0-26672600-1449939021_thumb.png

Tego w paincie nie przerabiałem! 

Gram na 1.8 bez modów!

post-902508-0-29801300-1449939014_thumb.png

Opublikowano

@borsik3 Masz zainstalowane jakieś modyfikacje? Jak tak, to wypisz wszystkie. Jeśli nie, spróbuj poszukać jakiegoś poradnika na usunięcie Herobrine z MC. Ewentualnie jeśli nic nie znajdziesz / nie zadziała, usuń i na nowo zainstaluj Minecraft.

Opublikowano

Po 1 minecraft jest dobry po 2 nie ma modów po 3 Na każdym świecie jest normalnie a tylko na tym jednym jest Herobrine i nie wiem też co się czasami dzieje z mc! 

Opublikowano

A masz wersje MC premium?

Kiedyś była taka akcja że jak się nie miało premki do było tak w starych wersjach​.

Jeśli zresetowałeś mc i nadal to masz to jest pewnie oszustwo .

4.png
Opublikowano

Nie przerabiałeś w paincie, a screeny same się podocinały, co? :D Czemu na jednym widać okno minecrafta, na drugim nie, na jednym widać pasek stanu, na drugim nie? Czyżby ktoś tutaj próbował trollować? 

Opublikowano

Ok może jest na jednym paint i to co napisałeś ale przysięgam na samego siebie że to nie jest fejk i że to miałem na jednej mapie tylko !

P.S.: Jeżeli bym trolował to po maksie i z użyciem gimpa , painta lub czegoś innego

//close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...