Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 czy Fallout 4 - która gra jest lepsza?

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy tylko zapowiedziano na tegorocznych targach E3 Fallouta 4, rozgorzała dyskusja - czy będzie to gra lepsza niż Wiedźmin 3? Fani erpegów na całym świecie słusznie się nad tym zastanawiali, bowiem obie produkcje zapowiadane były jako wielkie, pod wieloma względami rewolucyjne tytuły. Wiadomo już było, że Wiedźmin to gra wybitna, a więc Fallout miał wysoko postawioną poprzeczkę...

No i w końcu najnowsza gra Bethesedy ukazała się, a opinie na temat tej produkcji są skrajnie podzielone: jedni uważają ją za objawienie, a inni za obrazę dla serii. 

Ja pograłem dobrych kilkadziesiąt godzin w obie te produkcje i zdecydowałem się skonfrontować by raz na zawsze jasne było, która jest lepsza.

A jak Wy uważacie? Można te gry porównywać? A jeśli tak, to która jest lepsza? Zgadzacie się z punktacją w poszczególnych rundach? Ciekaw jestem Waszego zdania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...