Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zdepozytować skina na csgodouble

Ardrjanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie. Nie wyłączaj jej i po 7 dniach będziesz mógł wpłacić coś do depo. BTW. Miałbyś coś porzyczyć coinsów?

Opublikowano

narazie nie mam nic bo wplacic nie moge, a jak bede chcial cos wplacic to bede musial akceptowac tread'a przez telefon czy starczy na steamie ? 

Nie moge zostawic tak zebym mogl akceptowac przez maila czy musze koniecznie przez telefon ? 

Opublikowano

Edit: zeby nei bylo offtopu.

Genialny steam wprowadził cośtakiego ,że musisz mieć tego steamguarda na telefonie,bo inaczej 3 dni itemy masz zablokowane na trade(dlatego musisz miec telefon zeby betować itd)

Szkoda ,że nie pomyśleli o innych.

Mama ma tel bez androida.

Ja i ojciec mamy nokie na wp 8.1

WIęc nie mam k***a androida i nie moge miec tego jebanego tokena,przez co automatycznie nie moge betować(o ile mialbym skiny) ani wysylac ich na double.Nawet jak kolega dal mi skina i skrzynki to musze 3 dni czekac az je dostane.

Porazka.

Mam jakiegoś lg z androidem starego,ale ma w 1/3 rozlany wyswietlacz(dziala dotyk itd) ale boje sie ze jak tel padne. TO bym musial go naprawiac bo inaczej bay bay steam :/ Pojebane

Powinno być tak ,że jak masz guarda oddaja ci itemy,jak nie masz i sie tradeujesz i ci zajebia to twoj problem.

Przy wartosci skinow 1 euro nikt by sie nie szarpnal xD

A osoba ktora ma kilka tysi euro w eq stac ja i na pare telefonów z androidem albo jabłkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...