Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu na poziom zdobywany podczas kopania, który będzie widoczny na chacie.

TheRaZerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... pewnie za chwilę pojawią się komentarze związane z tym pytaniem 

- tego szajstwa jest dużo w necie

- poszukaj w google

- napisz sobie...

Właśnie że nie chodzi mi o to aby za każdy dropnięty item dodawało daną ilość pkt co skutkowałoby nabiciem nowego poziomu kopania. Wydało by się proste... lecz może rozjaśnię o co chodzi. Załóżmy że mamy blok diamentu i ten blok diamentu dropi da rangi Vip daje nam więcej pkt expa itp, lecz gdy dropi go gracz to daje mu mniej expa oraz pkt powiedzmy że 2 dla vipa a 1 dla graczy. Levele nie mogą być ograniczone czyli tyle ile gracz będzie miał ich na chacie tym lepiej! Jeśli coś jest nie jasnego w moim temacie pisać w komentarzach ! PROSZĘ O POMOC!

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

@Vindow nie ... zależy mi na skrypcie a nie badziewnym pluginie miałem to szajstwo i nie chce go więcej ;) ktoś ma inny pomysł ?

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano
on level cHange:
    broadcast "&7>> &3%player% &7awansuje na poziom &3%player's level%" 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...