Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwy Loch Małp problem z utrzymaniem spota

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z lochem małp mianowicie na końcu lochu gdzie jest boss.

Gram mentalem 21 poziom,mam ponad 320 deffa a i tak padam jak mucha co robie nie tak?
Eq.
Szeroki +9,Bojowa tarcza +9,Tygra +9 miedziane kolce +6 i reszta jakieś tam nic nie warte itemki.

Z itemami wymienionymi mam w sumie 4,4k HP.

Co jeszcze musiałbym zrobić aby udźwignąć spota ?.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę, to małpki mają dużą szanse na zadanie przeszywającego uderzenia, a tym samym twoja obrona obraca się przeciwko Tobie.

Moim zdaniem, powinieneś zatroszczyć się o więcej HP, może nawet buffek z podbitym do M1 błogosławieństwem.

Opublikowano

To bardziej opłacalne jest iść na koniec trzepać małpy i się męczyć czy lepiej przejść kawałek do najlepszego spota w jakimś przejściu i tam trzepać?
Oznaczy mi ktoś najlepszy spot z małpami oprócz bossa aby był bez Generałów,oczywiście jest to loch Jinno.

Hasun_dong.jpg

Oznaczenie najlepiej pstryknąć w paincie kółeczkiem,ale liczę że ktoś zaznaczy ścieżkę/miejsce żyznych respów małp ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Najlepiej zrobisz jak do zbroi wbijesz sobie 2k hp i zainwestujesz w biżuterię nawet 500hp do tego żelazny hełm +7 i powinieneś dać radę to naprawdę mały wydatek

Opublikowano

Kto mi zmienił nazwę tematu ? Nie mam problemu z ubiciem bossa.... 
Tylko problem z udźwignięciem spota przy bossie....... -,-"

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

­

Kto mi zmienił nazwę tematu ? Nie mam problemu z ubiciem bossa.... 
Tylko problem z udźwignięciem spota przy bossie....... -,-"

Niestety ale tak to już moderatorzy maja w zwyczaju ;).

Jeśli chodzi o spoty to jak najwięcej hp, defa, i to tego silny na zwierzęta.

Opublikowano

Skoro spota nie dajesz rady to bossa również wiec te 2 aspekty tematu są trafne :P , moim zdaniem zarobek na lochu nie jest tak opłacalny ^.^, już lepiej bić w m3 ;p

4521609.png

Opublikowano

­

Jeśli chodzi o spoty to jak najwięcej hp, defa, i to tego silny na zwierzęta.

Czy bon silny przeciwko zwierzętom działa na małpy? Pamiętam, że zawsze były z nim problemy: na jedne zwierzaki działał, a na inne już nie.

Co do większej obrony, to przeciw przeszywającym uderzeniom nie przyniesie to pożądanego efektu.

Opublikowano

Zainwestuj w jakąś zbroje z hp, możesz też zrobić buffa i wbić mu błogo na m1. Teraz łatwo o zmianki bonusów bo masz ze skrzynki na 20 poziom.

Opublikowano

Zainwestuj w jakąś zbroje z hp, możesz też zrobić buffa i wbić mu błogo na m1. Teraz łatwo o zmianki bonusów bo masz ze skrzynki na 20 poziom.

Już mam tygre +9 z 2k HP. KD +3 Speeda.

Bojową czystą +9

Szeroki +9 jakieś tam bony kd +3 Kryta

Miedziane kolce +6 10% zwierzęta.

Reszta eq to buty +6 tradycyjny hełm +6 branza drewniana i naszyjnik też +6

Razem mam 4,4k HP + 328 Defa równo z silnym na m1. I nie daje rady zebranego spota ubić przy respie bossa (Nie mylić z tym że nie mogę ubić bossa go ubije spokojnie).

Nie wiem na czym mógłbym zarobić na 21 poziomie dość szybki aby był zarobek albo dość wolny ale porządny...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...