Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo duży spadek wydajności po update CS:GO

rybaryba123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jak widzę wielu osobom po update spadły fpsy jednym gorzej jednym mniej. U mnie problem wygląda następująco fpsy spadły z 350-450 do 120 po update. Przed update też się zmierzałem z tym problemem, ale po wpisaniu w opcjach uruchamiania threads 4 i w pliku video w cfg zmieniłem na mat_queue_mode 2 i wszystko działało. Oczywiście ustawienia wideo zmieniłem na najmniejsze jak zawsze i 4;3 1024x768. Chciałem od nowa zainstalować cs;go zrobiłem to, ale po tym nie miałem pliku config i video podobno po tym update nie można wgrywać confingu, ale co z plikiem video który pomógł mi wcześniej z fpsami jak i z pewnością większości graczy. Format niedawno robiony z powodu źle wgranych sterowników. Plik video wgrałem do folderu cfg, ale nic nie pomogło.

Komputer: CPU: I5-4690 GPU: GeForce GTX 970 WindForce OC MOBO: Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 RAM: Team Group Vulcan 8GB (2x4GB) Cooler Master G550M 550W Western Digital Blue 1 TB 7200rpm 64MB ^ Komputer 6 miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...