Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o revolverze?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, bo wyszedł nowy update, wiadomo, nowa broń - Revolver, który zabija jednym strzałem, zachowuje się dziesięć razy lepiej niż AWP, lepsze od Negeva, czy innych mocniejszych broni. Nawet celność Revolvera jest zadziwiająca, bez problemu można trafić w skoku, czy w ruchu. Gdy się o tym dowiedziałem, krew mnie zalała, zrobili z Counter-Strike dziki zachód, i taka to jest prawda. Teraz dużo ludzi gra na rankedach tą bronią, idzie oszaleć, co rundę jeden typ zabija 2-4 revolverem, a ty jednak wolisz tego deagla, i grasz deaglem. Idzie oszaleć, myślicie, że usuną tą broń, bądź zrobią z tego "Zrównoważony Psychicznie" pistolet ? Nie wiem jak wy, ale ja byłem od początku na nie ze skinami, oczywiście, już dobrze, powiedziałem ok. Można czasem kupić jakiś fajny skin, niech to urozmaici tą rozgrywkę, było wszystko super, a teraz revolver! Może jeszcze dodadzą Bazookę, bądź laserowy pistolet, albo o, defibrylator do zabijania zamiast noża jak w Battlefield. Nie wiem co się dzieje, ale co myślicie o revolverze ? Valve podejmie jakieś działania wobec tego ?

Opublikowano

Mam takie zdanie ze gdybym mial maszyne do cofania czasu bym cofnął sie w czasie i zabil tego typa ktory wymyślil to aby ja dodac do csa nie dlatego ze go nienawidzę tylko dlatego ze zniszczyl calego csa :- ) ale na to nic nie poradzimy stary dobry cs nie wroci bo te spierdoliny w valve leca na hajs 

Opublikowano

Co ma dodanie nowego pistoletu do lecenia na hajs?

Tak płaczecie o ten rewolwer, a przecież wystarczy zabić typa zanim mu się ten strzał załaduje. Radzę nauczyć się strzelać

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Co ma dodanie nowego pistoletu do lecenia na hajs?

Tak płaczecie o ten rewolwer, a przecież wystarczy zabić typa zanim mu się ten strzał załaduje. Radzę nauczyć się strzelać

Wiecej skinow? (=wiecej kasy z nich i skrzynek)

Ale tym madry gracz ciagle jakby trzyma lewy i puszcza, zeby strzal byl gotowy, a z bliska jak PPM to juz w ogole patola. 

Ta bron zepsula zwlaszcza MM i istotnosc ekonomi w tej grze, patologiczne staly sie rankedy, nie placze dlatego, ze stracilem supreme ( a moze to dlatego, ze gralem z goldami :D ) tylko zepsuli gre, dzis wbilem jeszcze na MM jak zobaczylem jak sie oglada te "akcje" jak sie umarlo... brak slow. Przestaje grac w cs poki co, pewnie wroce, ale nie predko. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

­Moim zdaniem dodanie revolvera było nie potrzebne.

Szczególnie że teraz jest taki hype na to.

No i są one za mocne, dzisiaj już były pierwsze nerfy a do końca tygodnia również będzie można się spodziewać kolejnych.

Opublikowano

Tak płaczecie a wystarczy nauczyć się z nią grać i pewnie dostanie nerfy przy najbliższym patchu :D

Ok wszyscy naucza sie grac R8 i co? CS to tylko R8 będzie?

Fajnie ze zabijesz 1 typka ale zanim kolejny strzal oddasz to już drugi Cie zabije i tak wygląda gra...

Opublikowano

Imo to jedna z ostatnich rzeczy jakie cs potrzebuje.

Mogli zrobić dużo potrzebniejsze rzeczy w update a dostaliśmy jakiś niezbalansowany pistolet.

Spoko niech będzie ale nie w takiej formie jak jest teraz, niech go znerfią i po problemie.

Opublikowano

Tec czy Fiveseven niszczy R8, tyle w temacie [oczywiście na bliskim dystansie].

Co do obrażeń powinny być zmniejszone tak do 54-66 w klate.

Opublikowano

Broń dla cipek :) tyle w temacie

Skoro dodali to czemu nie można z niej korzystać, ja p******e XDD

Co do broni to bekowa jest jej moc. Czekam na RPG 

banner.jpg

Opublikowano

Generalnie bezsens. Najpierw dali broń zastępczą dla deagla, która miała fajny dmg i ładny zasięg co kosztowało ją delay przy strzale z lewego. Prawy na blisko biodzio, ale trzeba było mieć szczęście. Albo traf, albo do piachu i tyle. Po nerfie trzeba trafić 2 razy jak z deagla (lub raz w głowę) i wydłużyli czas strzelania, a dodatkowo z prawego ma większy rozrzut. Dodali broń jako zastępczą, a właśnie stała się klockiem, bo bardziej opłaca się wrócić do deagla, który strzeli 2 strzały dużo szybciej jak r8. 

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Jak dla mnie, nadal mogę wymiatać z deagla ;) Teraz R8 dostał nerfa więc już jest trochę lepiej. 
Czy mi pasuje rewolwer? Z jednej strony fajnie , że coś postanowili dodać do tego Cs'a. Coś zupełnie innego, czego jeszcze nigdy nie było, a z drugiej strony nie bardzo, ponieważ CS powinien się nie zmieniać pod względem nowych broni. To taka troszkę tradycja. Pozdrawiam :)

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Generalnie bezsens. Najpierw dali broń zastępczą dla deagla, która miała fajny dmg i ładny zasięg co kosztowało ją delay przy strzale z lewego. Prawy na blisko biodzio, ale trzeba było mieć szczęście. Albo traf, albo do piachu i tyle. Po nerfie trzeba trafić 2 razy jak z deagla (lub raz w głowę) i wydłużyli czas strzelania, a dodatkowo z prawego ma większy rozrzut. Dodali broń jako zastępczą, a właśnie stała się klockiem, bo bardziej opłaca się wrócić do deagla, który strzeli 2 strzały dużo szybciej jak r8. 

>B.

FAJNY DMG xD? Czlowieku na mmach nikt nie gral m4 ak awp tylko wszyscy grali r8 nikt nie gral eco bo sie nie oplacalo skoro kupujesz kevlar 1k r8 700 kasy i mozesz spokojnie wygrasz rundy  na tym 1,7k gdyby nie znerfili tego gowna to kazdy w kazdej rundzie kev + r8 jazda.

Jak dla mnie, nadal mogę wymiatać z deagla  ;) Teraz R8 dostał nerfa więc już jest trochę lepiej. 

Czy mi pasuje rewolwer? Z jednej strony fajnie , że coś postanowili dodać do tego Cs'a. Coś zupełnie innego, czego jeszcze nigdy nie było, a z drugiej strony nie bardzo, ponieważ CS powinien się nie zmieniać pod względem nowych broni. To taka troszkę tradycja. Pozdrawiam  :)

Tradycje złamali  dodajac skiny i kosy :) do csa zaraz ktos jebnie tekstem jakos musza zarabiac :D no tak cs 1.6 bez skinow stoi dalej xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...