Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

''Your graphics hardware does not support all features (csm) needed to run this game cs go"

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, wcześniej tego nie miałem, po formacie i zmiany z windows 7 na 10 mam taki problem po zainstalowaniu CS:GO

Widziałem trochę tego na internecie więc liczę na to, że ktoś wie jak to naprawić.

Nie mam jakiegoś super komputera stacjonarnego, ale w CS:GO na low miałem ponad 100fps i niski ping.

Podaję moją kartę i procesor:

Procesor: Pentium R Dual-Core CPU

Karta Graficzna: Nvidia GeForce 9800 GT

@Edit spogladajac na tematy, zauwazylem ze niektorzy mieli problem przez combo fix, jednak ja juz mam komputer caly wyczyszczony i nic nie mam oprocz steama, jednak jezeli to jego wina po formacie to licze na pomoc

Liczę na pomoc, być może nagrodzę jakimś skinem ze stattrakiem bo to ważne.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Zainstaluj nowsze/starsze sterowniki do karty graficznej - jak nie pomoże to możliwe że brakuje ci jakiegoś sterownika 

Opublikowano

Zainstaluj nowsze/starsze sterowniki do karty graficznej - jak nie pomoże to możliwe że brakuje ci jakiegoś sterownika 

Dopiero co wczoraj pan mi zainstalowal wszystkie sterowniki, jedynie windows defender aktualizuje mi sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...