Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levelowanie

eeneek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dostałem robotę żeby wylevelowac konto (od13 do 17lv) i zarobić dużo kredek w jak najszybszym czasie. Ktoś wie na czym expic najlepiej? Od razu mówię konto nie jest jakieś najlepsze. Nagradzam +

Opublikowano

Bij DK, zbieraj Palladium i skladaj zety, a jak masz kase to kup podwajacz i rob PP pod boxy i kup do PETa zbieracz lvl 3, i protokoly radarowe i wydobywcze i za urke i energie skladaj wrota(wyjdzie szybciej niz zbieranie pallki). Ale najlepiej to chyba jakbyś Cubikony bił, no ale skoro srednie konto to nie dasz rady.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Jeśli myślimy stricte o EXP to robisz profil pilota pod dodatkowe punkty doświadczenia, do tego rzecz jasna formacja X bądź inna która daje nam dodatkowe doświadczenie z alienów i skin do statnku na EXP, bonus EXP 50% wykupuj od razu na 5 dni i bostery na doświadczenie. Podany przykład jest najszybszym sposobem zdobycia doświadczenia, do tego jeśli będziesz kończył misje nie zapomnij wyłączyć formacji X (kradnie poważanie). Rób misje i alieny, jeśli jesteś na 13 lvlu to twierdzę że daleko Ci do FE więc skup się na wszystkich misjach w starym uniwersum (te śmieciowe misje odblokują Ci dostęp do dobrze płatnych).

Opublikowano

Rób misje ;). Najlepiej te na statki, podłóż sobie statek x razy i po misji, i tak w kółko. Ja tak w 3/4 dni miałem 1 mld pd od 16 lvla. :) Jak będziesz uważał to bana nie dostaniesz :D

Opublikowano

Rób misje ;). Najlepiej te na statki, podłóż sobie statek x razy i po misji, i tak w kółko. Ja tak w 3/4 dni miałem 1 mld pd od 16 lvla. :) Jak będziesz uważał to bana nie dostaniesz :D

Przepraszam za off-top. Jakieś rady dotyczące ominięcie Pushingu? Byłbym wdzięczny, nawet na priv :)

Opublikowano

Przepraszam za off-top. Jakieś rady dotyczące ominięcie Pushingu? Byłbym wdzięczny, nawet na priv :)

Rady? Powiem Ci szczerze, że jak na ciebie nikt nie "nakabluje" to bana nie dostaniesz. Czyli wniosek taki, żebyś nie puszował przy świadkach, nawet znajomych bo jak się wkurzą na ciebie to pewnie napiszą ticketa i wtedy banik. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...