Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Source DL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się już nie przyda :) Udostępniam Wam source z którego korzystałem na serwerze EraniS.eu. Kod ma chyba wszystkie fixy + kilka dodatków. Jak ktoś coś czegoś nie ogarnia chętnie pomogę na GG. Kompilator chyba sobie sami zrobicie, jeżeli nie no to pobierzcie paczkę z deva i podmiencie tylko pliki potem gmake i po sprawie.... ;)

Binkę polecam kompilować w visual 2013. 

DL : http://www54.zippyshare.com/v/WKr731ic/file.html

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Ciężko żeby ktoś zaryzykował i skorzystał z niesprawdzonego source tym bardziej że nie ma w nim żadnych nowości. Ktoś sobie może pomyśleć niby poprawił kilka rzeczy, ale też może dodał gdzieś backdoor... a szukanie go zajeło by więcej niż samodzielna naprawa kilku rzeczy które sa do poprawy.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Ciężko żeby ktoś zaryzykował i skorzystał z niesprawdzonego source tym bardziej że nie ma w nim żadnych nowości. Ktoś sobie może pomyśleć niby poprawił kilka rzeczy, ale też może dodał gdzieś backdoor... a szukanie go zajeło by więcej niż samodzielna naprawa kilku rzeczy które sa do poprawy.

Ale problem sprawdzić np.komendy w cpp lol... mamy 2015rok xdd

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Ale problem sprawdzić np.komendy w cpp lol... mamy 2015rok xdd

Mamy 2015 rok i dalej idioci myślą, że dobry backdoor znajduje się w komendach. Takie coś nawet nie jest backdoorem tylko idiotyzmem.

Opublikowano

To co wystawiłeś własnie  ma prawa :) nie jesteś tego Właścicielem .. .  i nie masz prawa tego Udostępniać 

*** Potwierdzone INFO ! ***

Opublikowano

To co wystawiłeś własnie  ma prawa :) nie jesteś tego Właścicielem .. .  i nie masz prawa tego Udostępniać 

*** Potwierdzone INFO ! ***

Chłopcze source jest moje tak jak i cały projekt, więc mi nie mów co jest moje, a co nie.

Pokaż mi gdzieś umowę, że to jest kogoś innego. Brak słów.

Ogółem te source to caly dzial z deva itp xDDDD

dla niektórych skarb... dla mnie gówno

Opublikowano

Chłopcze source jest moje tak jak i cały projekt, więc mi nie mów co jest moje, a co nie.

Jeśli jest Twoje, to proszę mi podać na to dowód.

Jak na razie, swoim zachowaniem pokazałeś że jesteś nierozgarniętym szczeniakiem, który nie dotrzymuje słowa. 

Bez pozdrowień. 

Opublikowano

Po pierwsze nie chłopcze :) , po drugie może było twoje  przed tym jak to zostało sprzedane przez ciebie jakoś 3 tygodnie wstecz  :) ..  Więc Praktycznie i teoretycznie nie masz prawa do wystawiania tego o to Source . 

Mają zastrzeżone prawa nowego właściciela który to leganie powtarzam ' LEGALNIE ' Odkupił od ciebie . 

Więc tak jak mówie nikt nie ma prawa na używanie tego + Wystawiania bez zgody 'Nowego' Właściciela . 

Opublikowano

Po pierwsze nie chłopcze :) , po drugie może było twoje  przed tym jak to zostało sprzedane przez ciebie jakoś 3 tygodnie wstecz  :) ..  Więc Praktycznie i teoretycznie nie masz prawa do wystawiania tego o to Source . 

Mają zastrzeżone prawa nowego właściciela który to leganie powtarzam ' LEGALNIE ' Odkupił od ciebie . 

Więc tak jak mówie nikt nie ma prawa na używanie tego + Wystawiania bez zgody 'Nowego' Właściciela .

xD .

xD

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

System rozjebany xDD

Opublikowano

Co do legalne cały src jest nielegalny...

Ktoś pruje d... na forum, żeby usuwać modele z clienta bo jego? usuńcie cały dział z Tworzeniem bo korzystacie z nielegalnie z clienta metka i ymirowych modeli!!

Jedynie kto może mówić że coś jest jego to dla mnie BaboWork bo on robił i ma. A nie exporty i src.

Do tematu dla nowych może się przydać na własne ryzyko.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

xD .

xD

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

System rozjebany xDD

Nie rozumiem co chcesz osiągnąć takim zachowaniem?, sprzedajesz pliki, a potem udajesz głupiego i twierdzisz że nic takiego nie miało miejsca. 

Dla mnie i reszty jesteś już skończony, cieszę się strasznie że Eranis nie wystartował pod Tobą i tym Twoim niby "zespołem". Szczerze mówiąc, szkoda byłoby mi tych graczy, którzy by zagrali u Ciebie. 

W Swoich postach pokazujesz jedynie że jesteś osobą niegodną zaufania i niedojrzałą by posiadać własny serwer. 

I zapomniałbym, czekam na Ciebie z Norestą na konferencji MPC. 

Opublikowano

Nie rozumiem co chcesz osiągnąć takim zachowaniem?, sprzedajesz pliki, a potem udajesz głupiego i twierdzisz że nic takiego nie miało miejsca.

Dla mnie i reszty jesteś już skończony, cieszę się strasznie że Eranis nie wystartował pod Tobą i tym Twoim niby "zespołem". Szczerze mówiąc, szkoda byłoby mi tych graczy, którzy by zagrali u Ciebie.

W Swoich postach pokazujesz jedynie że jesteś osobą niegodną zaufania i niedojrzałą by posiadać własny serwer.

I zapomniałbym, czekam na Ciebie z Norestą na konferencji MPC.

Twyjebiecie sie izi

Opublikowano

I te stęki i dyskusje prawne czy legalne czy nielegalne xdd

# Source nic specjalnego, to co może zrobić każdy taki człowiek jak ty

Opublikowano

Co do legalne cały src jest nielegalny...

Ktoś pruje d... na forum, żeby usuwać modele z clienta bo jego? usuńcie cały dział z Tworzeniem bo korzystacie z nielegalnie z clienta metka i ymirowych modeli!!

Jedynie kto może mówić że coś jest jego to dla mnie BaboWork bo on robił i ma. A nie exporty i src.

Do tematu dla nowych może się przydać na własne ryzyko.

Kolejny zaczyna? K***a, przejadło mi się to.. co nie wejdę widzę tylko - OOO METIN NIELEGALNY OOO JUZ MASZ PRZEJEBANE.. K***a...

Syfowe source jak umiejętności właściciela 

Twój krój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...